BAKAN ÖZHASEKİ´DEN MHP´YE ZİYARET

BAKAN ÖZHASEKİ´DEN MHP´YE ZİYARET

ÖZHASEKİ: ? TÜRKİYE BİR BEKA SORUNUYLA KARŞI KARŞIYA?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serkan Tok´u ziyaret etti. Ziyarette konuşan Bakan Özhaseki, Türkiye´nin bir beka sorunuyla karşı karşıya olduğunu söyledi.

Özhaseki içinde bulunduğumuz seçim ortamının sıradan olmadığını belirterek, ?İçinde bulunduğumuz şu ortam çok sıradan bir seçim ortamı değil bunu herkesin bilmesi lazım. Bu ülkede çok seçim yapıldı, seçimlerde hakikaten adil ve tarafsız yapılıyor. Her parti milletten gördüğü teveccüh kadar temsil ediliyor. Ancak bu seçimlerin diğerlerinden çok farklı bir yanı var, farklı tarafı da Türkiye 30-40 yıldır yurt içinden ve dışından yapılan bir takım tahrikler neticesinde kendini demokratik ortamlarda saklayarak gizleyerek veya demokrasinin nimetlerinden istifade ederek bugünlere kadar gelmiş olan şer cephelerinin ortaya çıkmasıyla bir tehditle karşı karşıya. Tüm yaşadıklarımızdan sonra bütün milletimiz hak verir ki Türkiye bir beka sorunuyla karşı karşıya bunlardan birisi PKK sorunu. Gerek yurt içinde gerek yurt dışında bu sorun bitene kadar mücadele sürecek. İkincisi de FETÖ belası, su gibi döküldüğü her yerden deliklerden akan her ortama giren bir yapı herkese millet sevdalısıyız dediler yurt dışında Türk dostu yetiştiriyoruz dediler milletin zekatını aldılar ama 15 Temmuz´da gördük ki bunlar da PKK´yı  besleyen aynı kaynak tarafından besleniyormuş. Onu besleyenlerde aynıymış ve onlarda çirkin yüzlerini ortaya koyunca bir başka tehlikeyle karşı karşıya kaldığımızı anladık? dedi.

MHP il Başkanı Serkan Tok ise ?Genel Başkanımız Devlet Bahçeli´nin15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra darbeye karşı olduğunu ifade ettiği andan itibaren tüm kadrolarımız yüce Türk Milletinin yanında yer almaya başlamıştır? diyerek şöyle konuştu.

?Biz seçilen hükümetimizi cumhurbaşkanımızın ve başbakanımızın nelerle karşı karşıya kaldığını gördük. 15 Temmuz gecesi neyle karşılaştıklarını idrak ettik. Bugüne kadar ki süreç de bu hain yapının devletin tüm kadrolarından sökülüp atması konusunda AK Parti´ye elimizden gelen yardımda bulunduk. Biz cumhur ittifakına uygun davranıp 24 Haziran´da inşallah Cumhurbaşkanımızı tekrar seçtirip var olan karşıdaki grubun ülkemize verebilecekleri zararın en az seviyeye indirebilmesi için mücadele edeceğiz.?

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı