BAKAN ÖZHASEKİ

BAKAN ÖZHASEKİ

CUMHURİYET MEYDANI´NDAN KAYSERİ´YE SESLENDİ?

Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Kayseri Mitingi´nde alanı dolduran hemşehrilerine seslendi? Bakan Özhaseki konuşmasında ?Her projede benim emeğim, cumhurbaşkanımızın da imzası var? ifadesini kullandı?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kayseri Mitingine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan´dan önce Kayseri Cumhuriyet Meydanı´nı dolduran yüzbinlere seslenen Bakan Özhaseki, meydanın tarihi bir güne daha şahitlik ettiğini söyledi. Erdoğan´ın Kayseri´ye ilk geldiği dönemi de hatırlatan Bakan Özhaseki, o dönemde de Kayserililerin bir otopark açılışını mitinge çevirdiğini söyledi. Kendisinin de AK Parti´ye ilk geçen Belediye Başkanı olduğuna dikkat çeken Özhaseki, ?O günden beri Reisimizle birlikte, Cumhurbaşkanımızla birlikte yürümeye, dimdik durmaya devam ediyoruz. Nihayetinde ben bir faniyim. Önemli olan benim onunla birlikte olmam değil, milletimizin onunla birlikte olması. Sizler bize güvendiniz bizleri en yüksek oyla Kayseri´de şampiyon yaptınız. Yerel seçimlerde birinci parti biziz, genel seçim geldi birinci biziz. Unutmuyoruz? 15 Temmuz´da bu meydanı dolduran sizlerdiniz. Ne mutlu bize sizin gibi kadirşinas hemşerilerimiz var. Rabbime şükürler olsun sizleri mahcup edecek bir işimiz olmadı. Gittiğiniz her parkta, gezdiğiniz her sokakta izimiz var? diye konuştu.

Kayseri´de belediye başkanlığı görevine geldiği ilk yılların AK Parti hükümetinden önce olduğunu kaydeden Bakan Özhaseki bu dönemde çok sayıda projeleri olmasına rağmen hiç birine izin alamadıklarını belirterek ?Belediyeciliğimizin ilk yıllarında elimizden gelen alt yapıyla uğraştık ancak yukarıda yapılacak projelerle neyse hiç birine izin alamadık. Stadyum yapmak istediğimizde karşı çıktılar. Raylı sistem yapmak istiyoruz dedik hayır dediler. Yamula barajına onay vermediler. Hiçbir projeye izin alamadım. Ne zaman ki 2002 yılı geldi, ne zaman ki Türkiye´nin ufkuna güneş doğdu, Cenabı Allah Recep Tayyip Erdoğan diye bir yiğit bahşetti? Tüm projelerde benim emeğim var. Ama şunu bilin hepsinde Erdoğan´ın imzası ve izni var. Erciyes´te yaptığımız dünyanın en güzel kayak merkezinde imzası var. Yamula barajında, stadyumda, raylı sistemde, doğalgazda imzası var. Boşuna sevmiyoruz Reisi o da Kayseri´yi bağrına basarak her projenin önünü açıyor? açıklamalarında bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı