BAKAN ÖZHASEKİ,

BAKAN ÖZHASEKİ,

"BİZİM KARŞIMIZDA HERKES VARDI"

AK Parti İl Başkanlığınca, teşkilat mensuplarına 24 Haziran seçimlerinde gösterdikleri gayretler nedeni ile teşekkür edildi. Geceye bakan Mehmet Özhaseki´de katıldı.

Fuar alanında düzenlenen programa, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ak Parti İl Başkan vekili Fatih Hasyüncü, Kayseri Milletvekilleri, Taner Yıldız, Hülya Nergis Atcı, İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, ilçe teşkilat başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Programda bir konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türk siyasi tarihinin n önemli seçimini atlattık. Herkese teşekkür ediyorum dedi. Özhaseki, seçim sonrasında bir vebal üstlendik. Türkiye yeni bir sisteme geçti. Hatta bana göre son yüzyılda yapılan Türkiye´deki en önemli seçimdi. İlk başkanımızı seçiyoruz. Yeni bir sisteme geçtik. Orada yeni sistemin oturması içinde bu kadrolarla birlikte yepyeni yeni başkanımızı seçeceğiz ve onunla birlikte yol alacağız. Böyle önemli bir seçimdi. Bunun stresi de üzerimizi de olduğu içinde gece gündüz demeden koşturduk gayret ettik.

2002 yılından beri girdiği bütün seçimleri kazanan bir parti var Adı Ak Parti Genel Başkanı da Recep TAYYİP Erdoğan. Geçenlerde bir partinin genel başkanı kendisi orada durmak için bir mazeret uydurmuş´ ´nihayetinde biz burada 8-10 aydır buradayız. Yüzde 7 aldık daha ne olacak diyor. Birisi de karşısına çıksa da 13 seferdir her seçimde başarılı olmuş, şampiyon olmuş partilerde var onlarla kendini ölç dese olur ama cevap verecek karşısında kimse yok o yüzden kimse bir şey diyemiyor. Cenabı hakka şükürler olsun böyle bir başarıya da imza attık bizler.

2018 tarihi ve bizim geldiğimiz şu durumumuz Türk siyasi tarihinde bütün bilim adamları tarafından özellikle yazılacak bir tarihtir. Niye? Yeni bir sistem, yeni bir değişiklik ve ilk başkanımızı seçiyoruz.

?´Bizim karşımızda herkes vardı. Türkiyecin beka sorunu var diyoruz. Ama karşımızda önce lanet örgütler vardı. İçerdeki muhalefetin dışında AB ülkeleri de karşımızda idi. Dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı