Bakan Özhaseki, Başkan Çelik İle Birlikte

Bakan Özhaseki, Başkan Çelik İle Birlikte

Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı´nı Gezdi ...

?RAMAZAN´IN MANEVİ İKLİMİNİ BÜYÜKŞEHİR YAŞATIYOR?
Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı her gün on binlerce insanı ağırlayama devam ediyor. Ramazan Sokağı´nı Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile birlikte gezen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediyesi´nin Ramazan´ın manevi iklimini çok güzel bir şekilde yaşattığını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ramazan Sokağı´nda Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile eşi Neşe Özhaseki´yi ağırladı. Bakan Özhaseki, Başkan Çelik ile birlikte Ramazan Sokağı´ndaki işyerlerini gezdi. Bakan Özhaseki ve Başkan Çelik, Ramazan Sokağı´ndaki esnaflar ve vatandaşlarla sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdi. Başkan Çelik, Bakan Özhaseki´ye Büyükşehir Belediyesi´nin şirketlerinden KAYMEK, KAYTUR ve Spor A.Ş. tarafından açılan stantları da gezdirdi.


RAMAZAN SOKAĞI´NDA İLAHİLER YÜKSELDİ
Ramazan Sokağı´nda her akşam teravih namazı sonrası başlayan etkinliklere bu kez de Ünlü Sanatçı Sami Savni Özer katıldı. İlahi denince akla gelen önemli isimlerinden olan Özer, birbirinden güzel ilahileri Ramazan Sokağı´ndaki gösteri alanında seslendirdi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de Sami Savni Özer´in konserini izledi.


?BELEDİYEMİZ EN BÜYÜK HAYIRSEVER?
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki konser sonrası Sami Savni Özer´e teşekkür ederek çiçek verdi. Konser sonrası kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ramazan Sokağı´nın her akşam halkın büyük ilgisine mazhar olduğunu söyledi ve etkinlik alanında her gün birbirinden değerli konukların katılımıyla söyleşi ve konserlerin yapıldığını kaydetti.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de, çok güzel bir Ramazan etkinliğinin yapıldığını belirterek, ?Büyükşehir Belediye Başkanımız Ramazan´ın manevi iklimini çok güzel bir ortamda Kayseri´de yaşatıyor. Allah nice hizmet ömrü versin? dedi.
Kayseri´nin hayırseverliği üzerinde de duran Bakan Özhaseki, ?Övünerek söylüyoruz Kayseri hayırseverler yatağı. En büyük hayırsever de belediyemiz. Yaklaşık 20 yıldır her mahallede aş evi var. ?Ben açım yiyeceğim yok´ diyen Allah´ın kulu olamaz. İhtiyacı olanın hem ekmeği hem de üç kap yemeği hazır? diye konuştu. Bakan Mehmet Özhaseki, sözlerinin sonunda Sami Savni Özer´in seslendirdiği ilahilerden birisinin Kayserili Yaman Dede´ye ait olduğunu belirtti ilahinin sözlerini okudu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"