BAKAN ÖZHASEKİ, ?BELEDİYECİLİKTE MAZERET ÜRETMEDİK?

BAKAN ÖZHASEKİ, ?BELEDİYECİLİKTE MAZERET ÜRETMEDİK?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İzmir Kemalpaşa´da kültür, sanat ve spor merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Bakan Özhaseki ?Hamdolsun biz belediyeciliğimizde hiç mazeretler üretmedik, şundan dolayı yapamıyoruz demedik? değ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İzmir Kemalpaşa´da kültür, sanat ve spor merkezinin açılışını gerçekleştirdi.  Açılışta konuşan Bakan Özhaseki ?Hamdolsun biz belediyeciliğimizde hiç mazeretler üretmedik, şundan dolayı yapamıyoruz demedik?  değerlendirmesinde bulundu?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, bir dizi program için bulunduğu İzmir´de Kemalpaşa Belediyesi kültür sanat ve spor merkezinin açılış törenine katıldı. Törende gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Özhaseki, daha önce kendisinin de belediye başkanlığı görevini sürdürdüğünü ve bu görevin kolay bir iş olmadığını kaydetti?

Büyükşehir belediyesi ile aynı partiden olunmadığı takdirde çalışmaların daha da zor olacağını kaydeden Özhaseki, "Hamdolsun biz belediyeciliğimizde hiç mazeretler üretmedik, şundan dolayı yapamıyoruz demedik. Sonra hiç kimseyi ayırmadık, A partili B partili demedik. Madem aynı yerde yaşıyoruz aynı toprağın insanıyız herkese eşit hizmet etmek isteyen bir inancımız vardı ve belediye başkanlığını da senelerce böyle yapıyorduk. Başarının da sırrı bu" diye konuştu.

Açıklamalarında belediyeciliğe yönelik önemli değerlendirmelerde bulunan Bakan Özhaseki, İzmir´deki belediyecilik anlayışını eleştirerek, şehrin bir an önce AK Partili belediyecilikle tanışması gerektiğini söyledi. Allah´ın İzmir´e binbir güzellikleri içerisinde bir doğa, tabiat verdiğini ancak üzerine yapılanlara bakıldığı zaman aynı güzellikleri söylemenin mümkün olmadığını ifade eden Özhaseki, "Adeta güzel bir kumaş parçasını alıp param parça eden acemi terzilerin kullandığı bir kumaş gibi görünüyor" ifadesini  kullandı?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı