BAKAN ÖZHASEKİ İNCESU´DA KONUŞTU,

BAKAN ÖZHASEKİ İNCESU´DA KONUŞTU,

?TÜRKİYE ALEYHİNE ÇALIŞAN EN TEHLİKELİ ÖRGÜT FETÖ? ...

Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Mlletvekili Mehmet Özhaseki, bir dizi programa katılmak için geldiği seçim bölgesi ilimizde İncesu ilçesinde hayata geçirilen yatırımların toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Törende yaptığı konuşmada İncesu´da gerçekleştirilen yatırımların rekor seviyeye ulaştığının altını çizen Bakan Özhaseki, FETÖ´nün Türkiye aleyhine çalışanlar arasında en tehlikelisi olduğuna dikkat çekti?
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri İncesu´da Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni´ne katıldı. Törende yaptığı konuşmada İncesu´da gerçekleştirilen yatırımların rekor seviyeye ulaştığını kaydeden Bakan Özhaseki, Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde İncesu´nun Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hareket etmeye başladığını vurgulayıp söz konusu dönemden sonra İncesu´da önemli yatırımların gerçekleştiğini belirterek, ?2005 yılından itibaren İncesu için hizmetler başladı. İncesu´nun içme suyunda arsenik tespit ettik. Arsenik insanları perişan eder, soluğu hastanede alırsınız. Atık sular açığa veriliyordu. Arıtma tesisi inşa ederek bu sorunu çözdük. Otobüs hizmetleri başlattık. Beraberliğin faydasını hep birlikte gördük. 1 yıl içinde ne kadar para harcandığını gördünüz. İncesu Belediyesi tek başına bu harcamaları yapamazdı. O günlerde de Cenab-ı Allah size güçlü bir ortak veriyor demiştik. Sizler de itimat ettiniz bu güzellikler yaşandı. Alt yapısıyla, üst yapısıyla hizmetler devam ediyor? diye konuştu.
Bakanlığının programları kapsamında Türkiye´nin tamamını gezdiğini ve Kayseri´ye göre imkanları çok daha fazla olan şehirlerde belediyeciliğin gelişmediğini anlatan Bakan Özhaseki, bu belediyeleri bir an önce işe başlanması konusunda da uyardığını dile getirdi.
Türkiye´nin son bir yıl içerisinde çok zor bir dönemi geride bıraktığını belirten Bakan Özhaseki, Türkiye için beka meselesi olan önemli olayların yaşandığını ve Türkiye´nin her yerinden şehit verildiğini ifade etti. PKK ve FETÖ ile sürdürülen mücadelenin önemine de değinen Özhaseki terör örgütlerini sert ifadelerle eleştirerek ?Eştikleri çukurlara ne kadar terörist varsa hepsini gömdük. 10 binden fazla terörist etkisiz hale getirildi. Sağda solda bekleyen, sayıları azalınca ortaya çıkıp saldırı yapmaya kalkışan tipler de şimdi teker teker temizleniyor. Şimdi dualar edeceğiz, Cumhuriyet tarihinde en önemli mücadeleyi son 2 yıl içinde verdik. Terör olaylarının yaşandığı, her yerde çatışmaların olduğu bölgeye sık giden bir kardeşiniz olarak söylüyorum, ?o bölgede yaralar da sarılıyor´. Devletin iki kolu var. Biri teröriste, anarşiste, ülkenin birliğini bozmaya kalkışanlara kaldırdığı, tokat attığı kolu. Diğer kolu da vatandaşın yaralarını sardığı kolu... Çatışmalar sırasında yıkılan evlerin hepsini yapıyoruz. O bölgede defalarca toplantı yaptık. Bölge halkının bize söylediği çok önemli bir şey var: ?Bu evleri yaparsınız tamam ama burada güvenliği bırakmayın. Siz buradan giderseniz bu lanet adamlar gelirler yine ensemizde boza pişirirler´ diyorlar. O insanların çocuklarını zorla PKK kamplarına götürüyorlardı. Şimdi artık götüremiyorlar. Bitirdik Allah´ın izniyle. Son günlerde yaşananlarda artık son olacak inşallah? ifadelerini kullandı ?.
Terör örgütlerini sert sözlerle eleştiren Bakan Özhaseki, konuşmasında FETÖ´nün Türkiye aleyhine sürdürdüğü faaliyetlere de yer verdi. Söz konusu örgütün Türkiye aleyhine çalışanlar arasında en tehlikelisi olduğuna işaret eden Bakan Özhaseki, şunları söyledi: ?15 Temmuz gibi bir olayı atlattık. O geceyi yaşatanlar, çocuklarınıza eğitim veriyoruz diyerek insanları kandırdılar. Bir gecede canavarlaşıp dini, imanı, insafı her şeyi unutup insanımıza kurşun sıktılar Allah belalarını versin. Şu anda Türkiye aleyhine çalışan en tehlikeli örgüt bu FETÖ´dür. Ne Ermeni lobileri ne DHKP-C. Bunlara önlem alınmasaydı birkaç sene sonra ne olacağını tahmin edemiyorum. Humeyni gibi getireceklerdi terörist başını. Ülkenin bir bölümü kopacaktı. Zamanında, terörle mücadele sırasında uçaklarımıza yanlış koordinatları verenlerin, boş tarlaları bombalatanların bunlar olduğu ortaya çıktı. Liderimizin önderliğiyle, sizlerin de cesaretiyle büyük bir tehlikeyi atlattık. Şimdi uzantılarıyla uğraşıyoruz. Yurtdışıdaki o şizofren yapıya hizmet edenlerin devletle işi olmaz, maaş alamazlar. Devlet içinde olanları da teker teker temizliyoruz.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi