BAKAN ÖZHASEKİ, KAYSERİSPOR´UN HEDEFİNİ AÇIKLADI

BAKAN ÖZHASEKİ, KAYSERİSPOR´UN HEDEFİNİ AÇIKLADI

?AVRUPA KUPALARINA KATILMAMIZ GEREKİYOR?

Süper Lig´de 12.hafta geride kalırken, Kayserispor-Gençlerbirliği´ni 2-1 mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Çevre Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayserispor´un hedef büyüttüğünü söyleyerek, ?Avrupa kupalarına gitmemiz gerekiyor´ dedi.

TFF Süper Lig´de 12.hafta heyecanı geride kalırken Kayserispor´un önlenemez çıkışı sürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, deplasmanda Gençlerbirliği´ne konuk oldu. Sahadan 2-1´lik skor ile galip ayrılarak, puanını 22 yaptı ve 4.sıradaki yerini korudu.

Mücadeleyi Kulüp Başkanı Erol Bedir ile birlikte izleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayserispor´un hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, şöyle dedi: ?Hep beraber keyiflendik. Çocuklar, çok güzel mücadele ettiler. Hak ederek de bir galibiyet aldılar. Varlarını yoklarını ortaya koydular. Çocuklarımızı tebrik ediyoruz. Bu haftadan sonrada artık gözümüzü yukarılara dikmeye başladık. Daha da ümitli olmaya başladık. İnşallah önümüzdeki haftalarda da galibiyetler gelir.?

Hocamızın lige başlarken hedefi ilk 9 içerisinde yer almaktı diyen Bakan Özhaseki, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: ?Alınan galibiyetlerin ardından artık bizleri ilk 9 kesmez gibi gözüküyor. Avrupa Kupasına kesinlikle gitmemiz gerekiyor. Şampiyonluk sözünü söylemek kolay da onu getirmek zor. Daha sakin ve akılcı gitmek gerekiyor. Hedef büyüttük ama önümüzdeki günler inşallah daha iyi olacak.?

Haber: Mustafa Gürbüz



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak