BAKAN ÖZHASEKİ SARIZ VE PINARBAŞI´DAN SESLENDİ

BAKAN ÖZHASEKİ SARIZ VE PINARBAŞI´DAN SESLENDİ

?AVRUPA TÜRK MİLLETİ DİK DURSUN İSTEMİYOR? ...

16 Nisan´da gerçekleştirilmesi planlanan referandum çalışmaları kapsamında hafta sonu mesaisini seçim bölgesi Kayseri´de geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Mehmet Özhaseki Sarız ve Pınarbaşı ilçelerini ziyaret ederek ilçe sakinlerine hitap etti ? Bakan Özhaseki konuşmasında Avrupa´nın Türk milletinin ayağa kalkmasını istemediğini vurgulayarak ? Çok da düşüp sürünmesin ama onmasın istiyorlar. Dik durmasın, güçlenmesin istiyorlar. Sadece bu milletin ayağa kalkması kendinin ayağa kalkması değildir. Gönül coğrafyamıza liderlik etmemizdir. Ondan da korkuyorlar? değerlendirmesinde bulundu?
16 Nisan´da gerçekleştirilmesi planlanan referandum çalışmaları kapsamında hafta sonu mesaisini seçim bölgesi Kayseri´de geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Mehmet Özhaseki ve beraberindekiler sabahı erken saatlerinde ilk olarak Sarız ilçesini ziyaret ettiler?
Büyükşehir Belediyesince yaptırılan Sarız Kadın ve Gençlik Merkezinde Sarız ilçe sakinleri ile buluşan Bakan Özhaseki 16 Nisan´da gerçekleştirilecek olan referandum da ?Evet´ oyu vermeleri gerektiğini nedenleri ile dile getirerek ?15 Temmuz´da masum insanlara kurşun sıkacak kadar adileştiler ve şerefsizleştiler. Şuanda yurt dışında Türkiye´nin aleyhine çalışan en büyük lobi halinde faaliyet gösteriyorlar. Bir taraftan DEAŞ diye bir örgüt çıktı. Bu örgüt güya İslami kökenli gibi gözükse de, bizim bildiğimiz hiçbir İslami akın bunlar mensup değiller. Bunlar bir proje örgütüdür. Bunların olması vesilesiyle orada bir bela koptu. Arka arkasına bu sıkıntılar aynı sene içerisinde yaşadık? değerlendirmesinde bulundu?
Bakan Özhaseki sözlerine ?Allah hamdolsun PKK´nın hakkından geldik. Cumhuriyet tarihi boyunca yapılmayan en büyük mücadeleyi verdik. Bu namussuzları o kazdıkları hendeklere gömdük? diyerek devam etti ve şöyle konuştu ? Abdülhamid Han Hazretleri ?Vatandaş hakkını istiyorsa verin ama devlete baş kaldırıyorsa başını alın´ diyor. Eğer hak isteniyorsa ve doğru bir şeyse verelim. Başımızın üstüne. İnsanız niye vermeyelim ki? Biz hangi hakkı gasp edebiliriz ki? Hak vermemeye ne hakkımız var ki. Biz Güneydoğu´da ve Doğu´da elimizden geleni yapıyoruz ama oradakilerin de hainlik etmeye hakkı yok. Dışarıdan destekli bir vaziyette bu milleti bölmeye hakları yok. 40 senedir bizim kaynaklarımızı sömürdüler. Oralara büyük paralar aktarıldı. Sırf askeri mücadeleye bile milyarlarca dolar gitti. Bu kaynaklarımızı heder etmeye hiç hakları yok?
Sözlerinin sonunda Avrupa´nın Türk millerinin ayağa kalkmasını istemediğinin altını çizen Bakan Özhaseki, ?Avrupa Türk milletinin ayağa kalkmasını istemiyor. Çok da düşüp sürünmesin ama onmasın istiyorlar. Dik durmasın, güçlenmesin istiyorlar. Sadece bu milletin ayağa kalkması kendinin ayağa kalkması değildir. Gönül coğrafyamıza liderlik etmemizdir. Ondan da korkuyorlar? diye konuştu?
Sarız´ın ardından Pınarbaşı ilçesine geçen Çevre Bakanı Özhaseki ve Ak Kurmayları İlçe Başkanlığı hizmet binasının balkonundan alanı dolduran ilçe sakinlerine hitap etmeyi de ihmal etmedi?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı