BAKAN ÖZHASEKİ YENİ DAVALARDAN

BAKAN ÖZHASEKİ YENİ DAVALARDAN

GELECEK TAZMİNATLARLA MECLİSE SUCUK DAĞITACAK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Zonguldak Kozlu Belediyesini ziyaretinde halk oyunları ekibi tarafından karşılandı. Bakan Özhaseki, girişte bekleyen vatandaşlar ile tokalaşarak sohbet etme fırsatı buldu. Zonguldak AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısına da iştirak eden Bakan Özhaseki; CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile 2011 yılında yaşadıklarını paylaşarak ?Kendisine tazminat davaları açtım. Oradan da doksan küsur milyar kadar para aldım. Sonra sucuklar dağıttım herkese helal olsun. Şimdi yeni davalar geliyor nasıl olsa bir gün mecliste canımı sıkarlar ve mecliste de dağıtacağım sucuğu? ifadesini kullandı?
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki halk oyunları ekibinin gösterisini izledikten sonra ekibi de ayrıca tebrik etti. Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin´in makamında Başkan Şahin´den belediye çalışmaları hakkında bilgi alan Bakan Özhaseki´ye kendisinin resmi olan bir tablo hediye edildi.
Bakan Özhaseki Kozlu Belediye Başkanlığı ziyaretinden sonra Zonguldak AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Bakan Özhaseki ?Geçmişe doğru herkes hafızasını yoklasın, bu dokunulmazlıklar konusunda başta Ana muhalefetin lideri olmak üzere ne nutuklar attılar? Ben Ana muhalefetin liderini çok iyi bilirim. Benle şahsi kavgası da vardı. 2011 yılında meclis kürsüsünde bana karşı bazı isnat ve iddialarda bulunmuştu. Yeminle söylüyorum hepsi yalandı ve sahtekârlıktı. Zaten mahkemeler dedi ki; ?Bunların hepsi sahte, yalan, uyduruk? oy birliği ile reddettiler. Sonra tazminat davaları açtım. Oradan da doksan küsur milyar kadar para aldım. Sonra sucuklar dağıttım herkese helal olsun. Şimdi yeni davalar geliyor nasıl olsa bir gün mecliste canımı sıkarlar ve mecliste de dağıtacağım sucuğu. Kendi milletvekillerine dağıtacağım. Genel Başkanızın parası diyeceğim. Televizyonlarda geçen yine birisi çıkmış bunların grup başkan vekili. ?Haseki başkan yalan söylüyor diyor biz davaları kazandık sucukları kendi parası ile dağıtıyor diyor?. Ertesi gün haber gönderdim ki makbuz var gönderiyim mi size? Ama bunların her tarafında yalan akıyor. Bir gün parayı göndermemişler ödemeyince haciz göndermek icap etti. Arkadaşlar dedi ki evine mi haciz gönderelim, arabasına mı gönderelim, evine falan göndermeyin dedim maaşına haciz gönderin dedim, haczi gönderir göndermez parayı ödediler. Kemal Bey Niğde´ye gelmişti. Dediler ki; ?Böyle böyle dün haciz gelmiş parayı ödemişsiniz Haseki Başkan makbuzları dağıttı dediler?. ?Yok öyle bir şey diyor? Adam böyle bir adam. ? ifadesini kullandı?
Bakan Özhaseki sözlerinin devamında dokunulmazlıkların kaldırılması ve sonrasında yaşanan sürece dair değerlendirmede bulunarak ?Şimdi seneler boyunca bütün seçimlerde dokunulmazlıkları kaldıralım Ey AK Partililer dokunulmazlıkları kaldırın, ak koyun kara koyun belli olsun herkes yargının önüne gitsin, kimse yargının arkasına saklanmasın demedin mi? Yüzlerce kez şu kulaklar duydu şahidiz. Tamam dedik hadi buyurun. Şu ana kadar ne kadar dosya var hepsi kalksın buyur kaldırdık. Herkes gidecek savcılığa hesap verecek. Aklanacak işine gücüne bakacak, suçu varsa cezasını çekecek. Savcılar çağırıyor gel bakalım şurada bir dosyan var onu hesabını ver bakalım gitmeyiz. Oraya niye gitmiyorsun kardeşim? Ben gitmem. Yav kardeşim HDP´liler senelerce siz bağırmadınız mı? Şimdi niye gitmiyorsunuz? Gideceksiniz. Biz iktidarız kanunları uygulayacağız. Ya oldubittilere göz yumup bundan sonra kim güçlü kim bağırıyor yakasına yapışamayacağız yoksa hukuk ne diyorsa o olacak savcıların önüne gidecekler. Şimdi yeni ikiyüzlülük ile karşı karşıyayız. ? diye konuştu?
Bakan Özhaseki sözlerinin sonunda terör konusunda değinerek FETÖ ve PKK terörüne yönelik olarak yürütülen mücadeleye dair şunları kaydetti? ?Değerli kardeşlerim terör bir insanlık suçudur. Bu işin affı olmaz. Hiçbir dinde, hiçbir milletin kendi meşru hukuku içerisinde hoş görülen bir şey değildir. Terör övülemez terör desteklenemez teröre arka çıkılmaz. Arabalarında teröristlere silah taşımadılar mı? Ahlaksızın biri bu PKK sizi tükürüğü ile boğar demedi mi? Bunları şu kulaklar duymadı mı kardeşim? Ayaklanmaya çağırıyoruz çıkın sokaklara dediğiniz de onlarca gencimiz ölmedi mi? Niye şimdiden hesap vermekten korkuyorsunuz? Hiçbir meslek insana suç işleme özgürlüğüvermez. Seçimle de gelseniz yoktur atama ile de gelseniz yoktur. Bugün böyle bir yerdeyiz hesapta soruluyor. Ama şunu bilin değerli kardeşlerim geleceğe doğru çok aydınlık olarak bakıyoruz. Çok ümitliyiz. Ciddi bir mücadele veriyoruz. Bunların altından biz kalkarız. PKK terörünü de bitiririz FETÖ terörünü de bitiririz onlarca terör örgütü de olsa bunların altından kalkarız. ?
Bakan Özhaseki, daha sonra Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal´ı makamında ziyaret etti. Bakan Özhaseki ziyaret esnasında 15 Temmuz Milli İrade Defterini imzaladı. Belediye çıkışında sevgi gösterisinde bulunan halkla sohbet eden Bakan Özhaseki, daha sonra şehirden ayrıldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı