BAKAN ÖZHASEKİ´DEN DİPLOMATİK SKANDALA SERT SÖZLER

BAKAN ÖZHASEKİ´DEN DİPLOMATİK SKANDALA SERT SÖZLER

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri´de İldem Park AVM açılışı ve tapu dağıtım törenine katıldı.

Kayserili hemşehrileriyle biraraya gelen Bakan Özhaseki burada gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Hollanda´da yaşanan diplomatik skandalla ilgili çarpıcı yorumlar yapan Özhaseki, ?Sizin seçtiğiniz, vekalet verdiğiniz, benim de Bakanlar Kurulunda kabinede birlikte görev yaptığım Fatma kardeşim gitmiş orada masum bir şekilde vatandaşlarımızla toplanacak, sohbet edecek. Kapılar kapanıyor, bu ne insafsızlıktır, bu ne kitapsızlıktır, bu ne ikiyüzlülüktür." dedi
Bakan Özhaseki, açılışta yaptığı konuşmada Türkiye´nin, dünyanın en eski yerleşimlerinden biri olduğunu ve uzun yıllardır içeride ve dışarıda düşmanlarla uğraştığını söyledi. Avrupa ülkelerinin Türkiye´ye karşı ikiyüzlü tavır sergilediğini belirten Özhaseki, ne kadar PKK´lı örgüt üyesi, katil varsa bunların Avrupa´ya kaçtığını ve bunların burada her türlü eylemi serbestçe yapabildiğini vurguladı. Avrupa´nın tavrını sert sözlerle eleştiren Özhaseki, ?Gaziantep´te 54 kardeşimizi bunlar şehit etti bir düğünde. Kayseri´de bir çay içmek için çarşı iznine çıkan yavrularımızı bunlar şehit ettiler. Ama bu katillerin hepsi Avrupa´da el üstünde tutuluyor. FETÖ´cü namussuzlar kaçıyorlar, diyoruz ki ´bunlar ihtilale karıştı, masum insanlara kurşun sıktılar. Verin bu katilleri bize´, ´hayır, vermeyiz´ diyorlar. Onlara kucak açıyorlar ve Avrupa´da her tür faaliyet yapmalarına da izin veriyorlar. Sizin seçtiğiniz, vekalet verdiğiniz, benim de Bakanlar Kurulu´nda kabinede birlikte görev yaptığım Fatma kardeşim gitmiş orada masum bir şekilde vatandaşlarımızla toplanacak, sohbet edecek. Kapılar kapanıyor, bu ne insafsızlıktır, bu ne kitapsızlıktır, bu ne ikiyüzlülüktür" diye konuştu.
Yaşananların ardından Türkiye´nin gereken cevabı vereceğini, bunlarla mücadele etmek için içeride de yapılması gerekenler olduğuna dikkat çeken Özhaseki, şöyle konuştu:
?İşin en başında çalışmak geliyor, güçlü olmak, bir olmak, beraber olmak geliyor. Nihayetinde bu ülke güçlü olduğunda onlar ancak öyle dize gelecektir. Onlar güçten alırlar, kuvvetten korkarlar. Onun dışında hiçbir şeyden almazlar. Biz içeride birliğimizi ve dirliğimizi sağlamalıyız. Birbirimizi hoşgöreceğiz, filan falan partili demeyeceğiz. Kürt´tü, Çerkez´di, Laz´dı demeyeceğiz. Mezheplerimize bakmayacağız çünkü aynı gemideyiz biz. Birbirimize sarılacağız ve güçlü olacağız.?
?TERÖRİSTLER HAYIR DİYOR, DEDİKLERİNE LANET OLSUN...?
Konuşmasında, 16 Nisan´daki referandumdan da bahseden Özhaseki, ?Bir referanduma gidiyoruz. Hepinizin oyu başımızın üstüne ve mübarek. Teröristler ´hayır´ diyor önemli değil, PKK´lıların, FETÖ´cülerin dediklerine lanet olsun, onları geçtik. Ama sizin içinizde farklı düşünen arkadaşlar vardır, başımızın üstüne, hepsi mukaddes. Niye bu yenilik getiriyor, ikili sistem yürümüyor, bu kavgaların bitmesi lazım. Bir gemide iki kaptan olmaz. İkincisi istikrar istiyoruz. Türkiye´nin güçlü olması lazım? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı