BAKAN ÖZHASEKİ´DEN KAYSERİ OSB´YE ZİYARET

BAKAN ÖZHASEKİ´DEN KAYSERİ OSB´YE ZİYARET

?OSB´NİN GELİŞİMİ DESTANSI BİR HİKAYEDİR?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Kayseri 1. Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahir Nursaçan´ı yeni hizmet binasında ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgiler alıp hatır sordular? Bakan Özhaseki ziyarette yaptığı değerlendirmede Kayseri´de Organize Sanayi´nin gelişmesinin destansı bir hikaye olduğunu vurgulayarak ?Bir ülkenin kalkınmasında en önemli etken tabi ki en önce eğitim ve bunun üzerine inşa edilecek üretimlerdir. Eğer bu üretimler olmazsa, o ülkede gelişme ve büyüme olmaz? ifadelerini kullandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Kayseri 1. Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahir Nursaçan´ı yeni hizmet binasında ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgiler aldılar?

Başkan Nursaçan konuklarını kapıda karşılayıp hazırlanan slayt eşliğinde çalışmalar hakkında konuklarına brifing verdi? Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Nursaçan, ?22 milyon metrekarelik alanda kurulu sanayimiz Türkiye´nin ilk 5 organize sanayi bölgesi arasında yer almaktadır. Yaklaşık bin 250 civarında fabrikamız var. 75 bin civarında çalışanıyla, 1 milyar 700 milyon dolarlık ihracatı yakalamış bulunmaktayız? diye konuştu?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´de Organize Sanayi Bölgesi´nin önemine dikkat çektiği değerlendirmesinde ?Organize sanayi bölgesinin Kayseri´de gelişmesi adeta destansı bir hikayedir. Buralarda birçok insanın emeği geçmiş. Şimdi de bayrak Tahir bey ve ekibindedir. Çok güzel faaliyetler yapılıyor. Bir ülkenin kalkınmasında en önemli etken tabi ki en önce eğitim ve bunun üzerine inşa edilecek üretimlerdir. Eğer bu üretimler olmazsa, o ülkede gelişme ve büyüme olmaz? şeklinde konuştu?

Bakan Özhaseki sözlerinin devamında elinden bir iş gelmeyenleirn sürekli eleştiri yaptığını geçmişte 139 fabrikanın temelini attıklarında da türlü türlü menfi yorumlar yapıldığını hatırlatarak ; o fabrikalar şimdi üretim yaparak 1 milyar 7 yüz milyon dolarlık ihracata katkı verdiğini vurguladı?

HABER: C.ÜSTEN



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da