BAKAN ÖZHASEKİ´DEN VEDA MESAJI

BAKAN ÖZHASEKİ´DEN VEDA MESAJI

?BAYRAĞI İLERİYE TAŞIMANIN HUZURUYLA DEVREDİYORUM?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevini Murat Kurum´a devreden Mehmet Özhaseki, devir teslim töreni öncesinde yayınladığı mesajında yeni döneme ilişkin temennilerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´nin ve ilk kabinenin hayırlı olması dileğinde bulunan Özhaseki, uzun yıllar millete hizmette bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti. Özhaseki mesajında şu ifadelere yer verdi:

Aziz milletim, Çok kıymetli vatandaşlarım, hemşerilerim,

Öncelikle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´nin ve ilk kabinenin vatanımıza, devletimize, milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hakk´tan niyaz ederim.

Uzun yıllar milletimize muhtelif mevkilerde hizmet etme şerefini Cenab-ı Hakk bendenize lütfetti. Memleketim Kayseri´de bu hizmet seferinde yola koyuldum. İlçe ve Büyükşehir Belediye Başkanlıkları yaptım. Sonra meclis çatısı altında milletin vekili olarak şahsım için yeni bir hizmet dönemine adım atmış oldum. Bunun yanı sıra AK Parti Genel Merkez´de siyaset kurumuna hizmet ettim. Ardından 65. Hükümetimiz döneminde Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak necip milletimize hizmetim devam etti. Yürüttüğüm tüm çalışmalarda hak ve hakikatin safında olmak en temel ilkem olmuştur. Aslolanın ahiret hesabı idrak ve inancıyla adalet terazisini korumayı gözettim. Bu ağır imtihanda helal ve haram hassasiyetini her daim kaybetmeme azminde oldum. Bize inanan ve güvenen insanlarımızı mahcup etmekten kaçındım. İnandığım davamın ilkeleriyle düşünce ve aksiyonlarımın çelişmemesine özen gösterdim. Bu hizmet yolunda birçok iftiralarla, ithamlarla, kumpaslarla karşı karşıya kaldığımız anlar olmuştur. Onları kutlu yolun dikenleri gibi gördüm. Hamd olsun ki; bugüne kadar verilemeyecek hiç bir hesabım olmadı. Bu uzun hizmet yıllarında çok farklı cihetlerden sert rüzgarlar esti. Rükuya ve secdeye eğilen başım hiç bir zaman bu sert rüzgarlara karşı eğilmedi. Davama sadık kalma irfan ve basiretini lutfettiği için her daim Rabbime şükrettim. Bugün ülkemiz için yeni bir dönemin başındayız. Her makam gelip geçicidir. Her gelecek yakındır. Aslolan kubbede bir hoş sada bırakabilmektir. Hoş sada bırakabilmişsek bahtiyarlık odur.

Yeni sistemde ve bu yeni sistemin ilk kabinesinde görev alan arkadaşlarımıza Cenab-ı Hakk´tan muvaffakiyetler diliyorum. Biz de bu görevi genç ve başarılı bir kardeşimize devrediyoruz. Bu önemli görevde Cenab-ı Mevla yoldaşı olsun.

Devraldığım bayrağı daha ileriye taşımış olmanın huzuru ile vazifemi devrediyorum. Bakanlık vazifemiz boyunca bizimle beraber gece gündüz demeden gayret sarfeden tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Haklarını helal etmelerini istiyorum. Şahsım adına hakkım varsa helal olsun diyorum.

Allah Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin yar ve yardımcısı olsun.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı