BAKAN ÖZLÜ VE ÖZHASEKİ KAYSERİ´DE

BAKAN ÖZLÜ VE ÖZHASEKİ KAYSERİ´DE

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Bilim Merkezi´nin açılışına katılmak üzere Kayseri´ye geldi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Bilim Merkezi´nin açılışına katılmak üzere Kayseri´ye geldi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, TÜBİTAK´ın destekleri ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Bilim Merkezi´nin açılışına katılmak üzere Kayseri´ye geldi. Bakan Özlü ve Özhaseki, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı´yı makamında ziyaret etti.
Bakan Özlü´yü Kayseri Valiliği önünde Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik karşıladı. Ziyaret öncesinde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Bugün Kayseri´de değerli Bilim, Sanayi ve Teknoloji bakanımızı ağırlıyoruz. Hepiniziz bildiği gibi 2 sene önce temelleri atılan ve Kayseri´mize büyük bir zenginlik katacak olan Bilim Merkezimizin resmi açılışını Cumhurbaşkanımızın katıldığı bir törenle yapmıştık. Cumhuriyet Meydanı´nda yapılan bütün açılışların içerisinde 1 satır geçen büyük kompleksin bu şekilde bırakılması doğru olmaz. Bunun şehre tanıtılması lazım. Şehrin bunu bilmesi lazım. Değerli bakanımızın bu işlere olan yakın ilgisini biliyoruz" ifadelerini kullandı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü de, "Önceki yıllarda çok defa Kayseri´ye geldim. Bugün de sayın bakanımızın ve belediye başkanımızın daveti üzerine buradayız. Biliyorsunuz ki biz sayın bakanımla Bakanlar Kurulu´nda yan yana oturuyoruz. Sürekli Kayseri´yi ve Türkiye´yi konuşuyoruz" dedi.


Haber Kaynak : İHA

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor