BAKAN YILDIZ, AK PARTİ

BAKAN YILDIZ, AK PARTİ

ADAY ADAYLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

HABERİ İZLE

AK Parti Kayseri İl Teşkilatı, düzenlediği program ile milletvekili adayları ve aday adaylarını bir araya getirdi. Etkinliğe Enerji ve Tabi kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'da katıldı.

Harikalar Diyarı`ndaki programa, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı  Taner Yıldız, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, il kadın ve gençlik kolları üyeleri, ilçe belediye başkanları, millet vekili adayları ve aday adayları katıldı.

Toplantıda konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti`nin hiç bir şey eskisi gibi olmayacak, siyasette bir çok değişiklikler olacak denilen konunun bu gün çok iyi örneklerinden birinin verildiğini dile getirerek," şöyle konuştu.

  Matematik bize şunu söylüyordu! Her 10 kişiden bir tanesi Kayseri`den aday gösterilecek. 10 kişiden 9 tanesi aday gösterilemeyecek. Matematik bize bunu söylüyordu. Ama bu ben burada bir kez daha inandım ki, bütün arkadaşlarımızın, bir aday namzedi olduğuna ve çok rahatlıkla TBMM Kayseri`yi temsil edebileceklerini gördüm. Bir seçim yapmak, ister temayül yoklamaları, ister aday adayları hangi başlıkta olursa olsun. Seçim yapmak seçilemeyeni yönetmek anlamına gelir. Ama bu gün bu salonda, seçilemeyen arkadaşlarımızın yönetilmesini bırakın, tam tersi Kayseri`deki AK Parti`nin başarısı için koyacakları katkıdan bahsettiler. Bu bizim makamların daha üzerinde olduğumuzu gösterir. Kişiliğimizin, saygınlığımızın bu makamların çok daha ötesinde olduğunu gösterir. He zaman söylüyor, her zaman bahsediyoruz. Bu makamların bize bir şey kazandırmasından ziyade, bizler bu makamlara bir şey kazandırmamız gerekiyor. siyaset ancak böyle yükseliyor. Siyasetin saygınlığı ancak böyle oluşuyor. Bu konuyla alakalı önceki seçilerden hatırlarlar, hiç bir yorum yapmadan, hiç bir tercihte bulunmadan, sabah bize verilen programı gecenin yarısına kadar icra etmekle kendimizi yükümlü hissederdik.  İnşallah yine öyle olacak. Her bizimiz 7 Haziran akşamına kadar, bu ipi göğüsleyeceğiz ve aday adayı arkadaşlarımızın bahsettiği tarzda inşallah sonuçlandıracağız" şeklinde konuştu.

İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de, AK Parti`nin 13 yıllık mazisi olmasına rağmen, geleneklerinin oluştuğuna dikkat çekerek, "AK Parti hiç bir zaman vefa örneğini eksik etmez.  Diye konuştu.

  Sizlerde bu partiye gönül vermiş,  aday adayı olarak müracaat etmiş arkadaşlarımızsınız. Sizin hiç birinizden bizim vazgeçme hakkı yok. Hiç birinizi bir kenara bırakma hakkımız da yok. Biz sizlerin bizlerle birlikte bir birey olarak görüyoruz. İnşallah seçim sürecide ve seçimden sonra da bizimle birlikte olacağınızdan eminim. Birlik ve beraberlik her zaman için AK Parti`nin sloganıdır. Kayseri`nin sloganıdır. Kayseri her zaman ortak akıl ile hizmet etmiştir bir şehirdir. İstişarelerin sonucunda çıkmış bir şehirdir. Sizlerin de bizlerle uyum içerisinde olduğunu görüyorum. Hep beraber bir takım olarak da bu seçimlerde istediğimi,z sonucu alacağımızı da umut ediyorum" dedi.

Son olarak konuşan Aday Adayı Tuba Yörük Öztürk ise, aday adaylığı süreci sonunda 9 tane bir birinden kıymetli adayın açıklandığını belirterek şunları söyledi:

"Bize dediler ki, Türkiye tarihinde hiç bir partide görülmemiş bir şey yapıyorsunuz. Aday adaylığı sürecinin sonunda aday olamamışken, sizler bu yemeğe katılıyorsunuz. Bu nasıl bir şey? İşte onların anlayamadığı bir şey vardı. Bizim bu yola çıkarken istediğimiz şey, milletvekilliği listesinde olmak değil, bu davanın içinde olmaktı. Hepimizde bu davanın içinde birer nefer olarak, 7 Haziran`a kadar, hep bizim partimizin bir sloganı var ya, ben onu değiştirdim. 7 Haziran`a kadar arkadaşlar, durmak yok diyorduk  artık, Uyumak Yok, Yola

Devam 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı