BAL’DA GÖZLER LİGLERİN BAŞLAYACAĞI TARİHE ÇEVRİLDİ

BAL’DA GÖZLER LİGLERİN BAŞLAYACAĞI TARİHE ÇEVRİLDİ

ASLAN, “TEK BEKLENTİMİZ LİGLERİN BAŞLAYACAĞI TARHİN AÇIKLANMASI”

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Talasgücü Belediyespor, sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Çalışmaları ve lige ilişkin açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Halil Aslan, ‘Şu anda tek beklentimiz liglerin başlayacağı tarihin açıklanması’ dedi.

Bölgesel Amatör Lig’in başlama tarihi belli olmasa da ligde mücadele edecek takımlar çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. İlimiz ekiplerinden Talasgücü Belediyespor da çalışmalarını sürdüren ekipler arasında yer alıyor.

Sezona şampiyonluk için başlayan temsilcimiz Talasgücü Belediyespor, Teknik Direktör Halil Aslan gözetiminde hafif tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Liglere ve çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Halil Aslan, şöyle dedi: “2 ay önce başladığımız sezon hazırlıklarımız devam ediyor. Uzun bir süreç oldu. Maalesef biz tarihin bu güne açıklanmasını bekliyorduk. Fakat şu güne kadar sadece statü açıklandı. Kitapçık yayınlandı. Ondan dolayda daha net bir tarih olmadığı için hafif şekilde çalışıyoruz. Bu güne kadar 2 hazırlık maçı yaptık, en son hazırlık maçı yaptığımız Yozgatspor ile berabere kaldık. Şu anda tek beklentimiz liglerin başlayacağı tarihin açıklanması.  Sağ olsun belediye başkanımız Mustafa Yalçın bizim için her türlü güzelliği yapıyor. Antrenman sahası olsun tesisler olsun futbolcularımız çok memnun, ödemelerimizin büyük bir bölümünü yaptık. Şuanda her şeyimiz hazır. Tek beklentimiz en kısa sürede maç tarihi açıklanıp lige en iyi şekilde hazırlanmak. Duyumlarımıza göre liglerin Mart ayı ortası gibi başlaması düşünülüyormuş. U19 Ligi'nin 13 Mart'ta gibi başlayacağı açıklandı. Büyük ihtimal bizde 13 -  14 Mart gibi başlarız diye umuyoruz. Liglerin başlayacağı tarihin açıklanmasının bu kadar uzun sürmesi hem futbolcuları, hem antrenörü hem de hem de kulüpleri yaraladı. Belirsizlik çok kötü bir şey. Yani bizim federasyondan yetkililerden en büyük beklentimiz bu olayın buraya kadar gelmemesiydi. 8 aydan beri herkes her gün bir beklenti içerirsinde çalmadıkları kapı kalmadı. Artık bir sona geldik. En kısa sürede ligin başlama tarihinin açıklanıp herkesin gözünü önüne bakması, beklentimiz. Tarihi açıklanınca büyük ihtimal kampa gideceğiz. Kampa gittiğimizde en az 3 veya 4 hazırlık maçı yaparız. Ama şuanda bir takım bulup hazırlık maçı yapmamız zor. Tarih açıklandıktan sonra kamp programı içerisinde hazırlık maçları da yaparız.”

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı