Bal’da gruplar belli oldu

Bal’da gruplar belli oldu

Bölgesel Amatör Lig 2023-2024 sezonunda mücadele edecek takımların grupları belli oldu. Kayseri ekipleri Hacılar Erciyesspor ile Develigücü 11. grupta yer aldı.

2023-2024 futbol sezonunda mücadele edecek takımların hangi grupta yer alacağı kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre yeni sezonda Kayseri’yi temsil edecek Hacılar Erciyesspor ile Develigücü’nün de grubu ve gruptaki rakipleri belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonundan alınan bilgilere göre; Hacılar Erciyesspor ile Develigücü yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta yer alacak. 13 takımın mücadele vereceği grupta 2 Kayseri, 2 Malatya, 2 Tunceli, 2 Elazığ, 2 Bingöl, Erzincan, Sivas ve Yozgat şehirlerinin temsilcileri yer alacak. 14-15 Ekim 2023 tarihlerinde başlayacak olan 2023-2024 sezonu BAL müsabakaları fikstür çekimi ise Ekim ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek.

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele edecek takımlar şunlar: Elazığ Aksarayspor, Elazığ Rüstempaşaspor, Malatyaspor, Malatya Hekimhan Belediyespor, Tunceli Dersimspor, Tunceli Ovacık Munzurspor, Develigücü, Hacılar Erciyesspor, 12 Bingölspor, Bingöl Gençspor, Erzincan Ulalarspor, Sivas Kangalspor, Yozgat Bozokspor.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’