BALIKÇILAR SOKAĞI

BALIKÇILAR SOKAĞI

SOSYAL YAŞAMA RENK KATIYOR

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Sivas Caddesi Balık satışı yapan esnafları gezerek sohbet etti ve 2018 yılı çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Hunat Mahallesinde yer alan ULUĞ sokakta çevre düzenleme ve şehir Estetik çalışması yaparak Kayseri´yi yeni bir yaşam alanı kazandırdıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Balık Satıcıların dükkânlarının arka tarafından bulunun ve balıkçı lokantaların yer aldığı BALIKÇILAR SOKAĞI´NIN şehrin sosyal yaşamına renk katıldığı gibi yemek kültürüne katkı sağladıklarını kaydetti.

Balıkçılar Sokağında yer alan esnaflar yapılan çalışma için teşekkür ettiler ve ?Kazanan yine Kayseri olmuştur. Bu nezih ve modern tesisleri şehrimize kazandırdığınız için teşekkür ederiz. Kayseri büyüyor ve gelişiyor ancak en güzeli bu büyüme de halkın sosyal yaşamı da değişmekte ve zenginleşmektedir. Bir sahilimiz eksik? dediler.

Balıkçı lokantalarında gerçekleştirilen çalışma ile nezih, temiz ve refah bir çevre hazırlandığını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri şehir merkezinde BALIK LOKANTACILARI SOKAĞI ile ilgili olarak şunları söyledi.

?Şehrimizin merkezinde yer alan ve Hunat Mahallesi 50. Yıl Dedeman Orta Okulu yanında bulunan ULUĞ Sokakta yeni bir çalışma gerçekleştirdik. Bu sokağı balıkçılar lokantası sokağı haline getirerek Kayserimize yeni bir yaşam kültürü kazandırdık. Anadolu´nun ortasında BALIKÇILAR LOKANTASI SOKAĞI ile hem yemek kültürüne hem de sosyal yaşama renk kazandırıldı. Araç trafiğine kapatıldı. Şu anda Uluğ Sokak gerçekleştirilen çalışma ile Balıkçılar Sokağı olarak anılmakta ve bulunmaktadır. Yoğun bir müşteri kitlesine de hizmet vermektedir?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı