BALIKÇILAR SOKAĞI YAŞAMIMIZA RENK KATACAK

BALIKÇILAR SOKAĞI YAŞAMIMIZA  RENK KATACAK

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hunat Mahallesinde yer alan ve her geçen gün ‘Balıkçılar Sokağı’ hüviyetine bürünen ULUĞ Sokakta çevre düzenleme ve şehir estetik çalışması yaparak ilimiz sakinleri için yeni bir yaşam a

Sivas Caddesi üzerinde yer alan Balık Satıcıların dükkânlarının arka tarafından bulunun ve balıkçı lokantaların yer aldığı Uluğ Sokakta yeni proje çalışması başlattıklarını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç,  Uluğ sokakta yapılan proje çalışması ile şehrin sosyal yaşamına renk katıp ,ilimiz sakinlerinin  damak tadına farklı  lezzetler sunulmasının önünü  açtıklarını  vurguladı….

İlk etapta 7 balıkçı lokantasında gerçekleştirilen çalışma ile nezih, temiz ve refah bir çevre hazırlandığını ifade eden Başkan  Büyükkılıç, kent  merkezinde oluşturulmaya çalışılan  Balıkçılar Lokantası’na dair   şunları kaydetti….     “Şehrimizin merkezinde yer alan ve Hunat Mahallesi 50. Yıl Dedeman Orta Okulu yanında bulunan ULUĞ Sokakta yeni bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Dükkan sahipleri ile ortak bir çalışma yapılarak bu sokağı balıkçılar lokantası sokağı haline getirerek Kayserimize yeni bir yaşam kültürü kazandıracağız. Anadolunun ortasında BALIKÇILAR LOKANTASI SOKAĞI ile hem yemek kültürüne hem de sosyal yaşama renk kazandırılacaktır. İlk etapta alanları 39 ile 135 m2 arasında değişen 7 dükkânda yapılan çalışma ile ışıklı ve katlamalı raylı sistem ile üst kaplama yapıldı ve sokak araç trafiğine kapatıldı. İlk etapta 100 metrelik bölüm yapılacak ikinci etapta ise tamamı yapılacaktır. Uluğ Sokağın toplam uzunluğu 230 metre olarak planlanmıştır. Şu anda çalışmalar devam etmekte olup bu yılsonunda sonunda hizmete sunulacaktır”



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı