?BANA GÜZEL BİR GÖRÜNTÜ VERDİ?

?BANA GÜZEL BİR GÖRÜNTÜ VERDİ?

TİMUÇİN BAYAZIT, TAKIMIN İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

   Kayseri Erciyesspor´un yeni Teknik Direktörü Timuçin Bayazıt, takımı ile ilk antrenmanına çıktı. Antrenman öncesi KayGrup´a özel açıklamalarda bulunan Bayazıt, ?Lig bizim için yeniden başlıyor. Erciyesspor´u layık olduğu yere taşıyacağız" dedi.
Erciyesspor´da yeni dönem. 2015-2016 sezonu öncesi takımın başına gelen Teknik Direktör Alaaddin Demirözü, alınan kötü sonuçların ardından istifa etmişti. Mavi-siyahlı yönetim, teknik direktör arayışlarını hızlandırarak takımın başına Timuçin Bayazıt´ı getirdi.
Cuma günü Kayseri´ye gelen genç çalıştırıcı cumartesi günü takımla ilk antrenmanına çıktı. Antrenmanda oyuncuları ile konuşan Bayazıt, takım kaptanı İlhan Parlak´tan da takım hakkında bilgiler aldı.
Kay Grup´a özel açıklamalarda bulunan Timuçin Bayazıt şunları söyledi: ?Futbolcu olduğum dönemle şimdiki dönem arasında büyük fark var. Lig farkı var. Fiziki yapıda bir değişiklik yok. Bu takım geçen yıl şanssız bir şekilde alt lige düştü. Bu seneye çok sağlıklı başlayamadı. Sağlıklı yapılanma olmadı sezon başlarken. Sezona geç başlamak durumunda kaldı. Bu da takımda sıkıntılar yol açtı. Çok genç oyuncuya sahip bir takımız. Sezonun başında genç takıma yapılan takviyelerin hazır gelmemesi, sıkıntı oluşturdu. Yeterli çalışma süresi bulamadılar. Bunları bir araya getirdiğin zaman iyi başlangıç yapılamadı ve öyle devam etti. Biz lige yeniden başlayacağız. Milli arada bunun için büyük bir fırsat oldu. Oyuncularımla tanıştım hepsi gayet çalışkan ve istekli. Bana güzel bir görüntü verdiler. Takımın çalışma sistemini düzene koyacağız. Başkan ve idarecilerimizle beraber olacak tabi ki. İnşallah takımı zamanla layık olduğu yere getireceğiz.?



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak