BANKA MÜDÜRÜ PERSONELİNİ KURTARMAYA ÇALIŞIRKEN HAYATINI KAYBETMİŞ

BANKA MÜDÜRÜ PERSONELİNİ KURTARMAYA ÇALIŞIRKEN HAYATINI KAYBETMİŞ

ACILI EŞ CANAN TAŞTAN: ?AŞKIM NE OLUR KABUS DE UYANDIR BENİ?

Kayseri´nin Develi ilçesinde, bankada çalışan çaycının eşi tarafından pompalı tüfekle öldürülen banka müdürünün, personelini kurtarmak isterken hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
İddialara göre, dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Nurettin Y. isimli şahıs boşanma aşamasında olduğu eşi A.Y.´nin çalıştığı bankaya gitti. Burada güvenlik görevlisini rehin alan Nurettin Y., pompalı tüfekle Banka Müdürü Recep Taştan´a ateş etti. Taştan, olay yerinde hayatını kaybederken, tüfekli saldırgan Nurettin Y. ise polisle girdiği çatışmada öldü.
Hayatını kaybeden Banka Müdürü Recep Taştan´ın cenaze namazı öğle namazını müteakip Hunat Camii´nde kılındı. Burada eşinin Türk Bayrağı´yla örtülü tabutuna sarılan Canan Taştan´ın, ?Aşkım ne olur bu kabustan beni uyandır? diyerek gözyaşı dökmesi yürek burktu. Taştan´ın cenazesi, kılınan namazın ardından Şehir Mezarlığı´na defnedildi.
Saldırgan önce güvenlik görevlisinin silahını almış
Bankada çaycı olarak çalışan Asiye Y. yakınlarına dehşet dakikalarını tüm ayrıntıları ile anlattı. Asiye Y., ayrılmak üzere olduğu eşinin bankaya tüfekle geldiğini ve ilk olarak güvenlik görevlisinin kafasına dayadığını, "Benim seninle bir işim yok" diyerek silahını aldığını ve kapıyı kilitlemesini söylediğini anlattı. Asiye Y., kocası Nurettin Y.´nin bankanın içinde, "Şerefsizler yuvamı yıktınız" diye bağırdığını söyleyerek olayı şu şekilde anlattığı iddia edildi:
"Çalışanlardan biri ´Yukarı benim odama çık kapıyı arkadan kilitle´ dedi. Odaya çıkarak kapıyı arkadan kilitledim. Bankayı dolaşarak benim olduğum odayı buldu ve açmaya çalıştı. Bu sırada bankadakiler ´Dışarı çık yoksa bizi de öldürecek´ diye bağırdı. Nurettin elindeki tüfekle kapının kilidine ateş etti ancak açılmadı. Bir ay önce Nurettin benim evimi de av tüfeği ile basmıştı. Polis, bu tür durumlarda kapının arkasında durmamamı söylemişti.
Kapı açılmayınca Nurettin kapıyı kırarak içeri girdi. Beni saçlarımdan sürükleyerek indirdi. Bu sırada müdür bey geldi. Beni kurtarmaya çalıştı ama Nurettin ateş ederek onu öldürdü. Bu sırada da polis ekipleri ile çatıştı. Ben de kapıyı açarak karakola kaçtım."


Haber Kaynak : İHA

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı

Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu

3 kişinin öldürüldüğü olayın davasına devam edildi

Koltuğun arkasında yakalandı

102 polis ile operasyon: 13 gözaltı

32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Aranan şahıs polisten kaçamadı

Ağacı söken 4 kişiye ceza

Kendini asarak yaşamına son verdi

19 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan hırsız çatıda yakalandı

Kayseri’de çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı

Kayseri'de tarihi eser operasyonu: haç motifli anahtar ele geçirildi

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

Soba iki kardeşi hayattan kopardı

Gece kartallarının denetimleri devam ediyor