BARBAROS´A

BARBAROS´A

ÇİRKİN SALDIRI

Kayseri´de, önceki gün akşam saatlerinde Rıfat Yıldırım ve Şakir Barbaros  arasında iddiaya göre  yonca balyası yüzünden tartışma çıktı. Olaydan sonra  Rıfat Yıldırım´ın yeğeni Cezmi Yıldırım bugün taziyeye gelen Şakir Barbaros´un kardeşi Kayseri´nin sevilen işadamı ve Ağrılılar Derneği Başkanı Bekir Barbaros´u tabanca ile vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan  Cezmi Yıldırım polis ekiplerince aranıyor.

   Önceki gün akşam saatlerinde Rıfat Yıldırım  ve Şakir Barbaros  arasında geçen yonca balyası tartışmasında iddiaya  göre fenalaşarak ölen Rıfat Yıldırım´ın yeğeni Cezmi Yıldırım  taziyeye gelen Şakir Barbaros´un kardeşi Ağrılılar Derneği Başkanı Bekir Barbaros´u  tabanca ile vurarak öldürdü.

Elagöz Mahallesi Pınar Sokakta akşam saatlerinde yaşanan  olayda, Rıfat Yıldırım ile Şakir Barbaros  arasında iddiaya göre, yonca balyası yüzünden tartışma çıktı. Bu sırada rahatsızlanan Yıldırım, yere yığıldı. Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Yıldırım´ı Şehir Hastanesi acil servisine kaldırdı. Tedavi altına alınan talihsiz adam doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili gözaltına alınan Şakir Barbaros, Emniyet Müdürlüğü´ne götürüldü. Olay sonrası  Şakir Barbaros´un kardeşi Ağrılılar Derneği Başkanı sevilen işadamı Bekir Barbaros, aileler ile barışmak için Yeşilmahalle´de bulunan taziye evine giderek, başsağlığı diledi. Bu sırada Barbaros´un taziyeye gelmesine sinirlenen Rıfat Yıldırım´ın yeğeni Cezmi Yıldırım, Barbaros´u tabancayla vurup, yaraladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 ekipleri gönderildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralı Barboros´u Şehir Hastanesi acil servisine kaldırdı. Barbaros hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Olaydan sonra Cezmi Yıldırım ise kaçtı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatarak, Yıldırım´ı arama çalışmalarını sürdürüyor.



Uyuşturucu ticareti yapan sanığa 12 yıl 6 ay hapis cezası verildi

Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

Çevreye rahatsızlık verenlere ceza yağdı

Sokak satıcılarına darbe

Polisten ‘kumar’ operasyonu

Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi

Kayseri’de uyuşturucu operasyonları: 13 tutuklama

Süper Lig'in ilk kadın başkanına "maymun dönmesi" diye hakaret eden sanığa hapis cezası

Kayseri’de polis 10 milyon yıllık fosil ele geçirdi

Aranması olan şahıs uygulama yapan polise bıçak çekip kaçtı

Sahte polis kimliği kullanan şahıs yakayı ele verdi

102 adet kaçak elektronik sigara ele geçirildi

Kayseri’de ilginç kaza: Üzerindeki yük kamyoneti devirdi

Kamelya yakarak kaçan 2 şüpheli yakalandı

Sarız’da 1 kişinin öldüğü olayda sanıkların yargılanmasına devam edildi

Uyuşturucu satmadığını iddia eden sanığa 12 yıl 6 ay hapis cezası