BAŞANTRENÖR AVCI İDDİALI

BAŞANTRENÖR AVCI İDDİALI

AVCI, ?ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN KAZACAĞIZ?

Avrupa Ligi´nde mücadele eden temsilcimiz Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Basketbol takımı, yarın İspanyol ekip Girona´yı konuk edecek. Mücadele öncesi açıklamada bulunan Agüspor Baş Antrenörü Ayhan Avcı, çarpıcı iddialarda bulundu. Avcı, ?Şartlar ne olursa olsun kazancağız? dedi.
Avrupa Ligi´nde geride kalan haftada Fransa temsilcisi Bourges´a mağlup olan Agüspor, bu hafta sahasında İspanyol temsilcisi Girona´yı konuk edecek.

Karşılaşmaya ilişkin açıklamalarda bulunun Agüspor Baş Antrenörü Ayhan Avcı, iddialı açıklamalarda bulundu. ?Şartlar ne olursa olsun kazanmalıyız´ diyen Ayhan Avcı sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Bu hafta Avrupa Ligi´nde kesinlikle kazanmamız gereken bir maç oynayacağız. İspanyol ekibi ile karşılaşacağız. Kayseri´ye kim gelirse gelsin, biz sahamızda maç kaybetmek istemiyoruz. Karşı takımlardan ziyade bizim kendimizi düzeltmemizle alakalı durumlar var. 5 kişide 2 kişi değiştiği zaman takımın yüzde 20´si değişiyor demektir. Yeni gelen oyuncunun bize alışması bir süreç gerektiriyor. Bu sıkıntılı süreci yaşarken, kazanabilmek çok önemli. Yarın şartlar ne olursa olsun, buradan galibiyetle ayrılacağız. Kağıt üzerinde yenmemiz gereken bir takım. Çok büyük bir aksilik olmazsa, taraftarımızın desteği ile kazanacağız.?
Agüspor-Girona maçı yarın saat 18.00´da Kadir Has Kongre ve Spor Salonu´nda başlayacak.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’