SAFFET ARSLAN, BAŞARILI SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

SAFFET ARSLAN, BAŞARILI SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

690 SPORCUYA MONT VE İAŞE DAĞITILDI

Emniyet Spor Kulüp Başkanı Saffet Arslan, ?İpeksi Dokunuş ile Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller Hedef 2020 Olimpiyatları Projesi´ kapsamında başarılı olan sporcuları ödüllendirdi.

"İpeksi Dokunuş ile Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller" projesi kapsamında tekvando eğitimi verilen 690 başarılı sporcu ödüllendirildi. Sporculara mont ve iaşe verildi.

Saffet Arslan Spor Salonu´nda düzenlenen program, proje kapsamında elde edilen başarıların anlatılması ile başladı. Ardından sporcular tekvandonun 11 yasasını okudu. Başkan Saffet Arslan, siyah kuşağa geçme hakkı elde eden sporcuları tek tek tebrik etti. Ödül töreninin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi. 

"İpeksi Dokunuş ile Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller? projesi ve ödül töreni hakkında açıklamalarda bulunan Emniyet Spor Kulüp Başkanı Saffet Arslan, şöyle dedi: ?Bu spor etkinliklerimizi, paylaşımda bulunmak üzere geliyoruz. Siz de biliyorsunuz, İpeksi Dokunuş projemizi başta Emniyet Müdürlüğümüz olmak üzere paydaşlarımız ile birlikte yürütüyoruz. Projemiz Allah´a şükür amaçladığımız gibi gidiyor. Vatana millete yararlı, güçlü, ahlaklı ve milli duygusu yükselmiş çocuklarımız yetişiyor. Çocuklarımızı bu atmosferde yetiştirerek, hayırlı bir nesil yetiştirmeye katkı sağlamış olacağız. Bundan da, vicdan huzuru yaşıyoruz. Bu arada iş adamı olarak kenar mahallelerde yaşanan insanlarımızla, çocukları vasıtasıyla tanışmış oluyoruz. Bununla beraber yardımlaşmayı da yapmış oluyoruz. Bir gönül huzuru hissetmiş oluyoruz. Mesai arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Proje kapsamında 100´e yakın madalya kazandılar. Bundan başta Hasan Bey olmak üzere mesai arkadaşımız diğer arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Yurt için madalyalarımız var ama Balkanlardan gelen 3 bronz madalya ile başladık. Artık çocuklarımız uluslararası platformda da başarılarını göstermiş oluyorlar. Darısı olimpiyatlara diyorum. Daha çok spor ve madalya bekliyoruz. Sizler de buraya geldiniz ve gördünüz. Başka insanlar da gelmeli, görmeli ve projemize el atmalı. Katılım sağlayan ve bizlere destek sağlayan herkese teşekkür ediyorum.?

Haber: Şevket TEKİN



Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu

Talasgücü ve Atletikspor Türkiye Şampiyonası’na hazır

Kayserispor 5 maçtır kazanamıyor

Develigücü ilk kez öne geçti

Kayserispor, adana maçına hazır

Kulüplü genç kızlar kayseri’de parkeye çıkacak

Milli yüzücünün tercihi erciyes

Adana Demirspor - Kayserispor maçını Mehmet Türkmen yönetecek

Milli yüzücünün tercihi Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi oldu