BAŞBAKAN BAŞDANIŞMANI ELİTAŞ:

BAŞBAKAN BAŞDANIŞMANI ELİTAŞ:

?KENDİSİNİ AYDIN ZANNEDEN ÖRÜMCEK KAFALI YAZARLARIN İNSANLARI TAHRİK ETTİĞİ ORTADA?

   Başbakan Başdanışmanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Mustafa Elitaş, Ankara´da 97 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısıyla ilgili yazılan yazılar ve HDP tarafından yapılan açıklamaları değerlendirdi.
AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Mustafa Elitaş, seçim çalışmaları çerçevesinde milletvekili adayları Avşar Aslan, İsmail Emrah Karayel ve partililerle birlikte eski sanayi bölgesinde ziyaretlerini sürdürdü. Eski sanayi bölgesinde esnaflarla sohbet eden Elitaş, Ankara´da 97 kişinin hayatını kaybettiği olay sonrasında yapılan açıklamaları değerlendirdi. Elitaş, ?Cumartesi günü Ankara´da tren istasyonu yakınlarında meydana gelen hadise gerçekten milleti yasa boğdu. Sayın Başbakanımız, AK Parti yetkilileri ile birlikte mitingleri iptal etti. Türkiye´deki bütün mitingler cuma gününe kadar iptal edildi, seçim çalışmaları da yavaşlatıldı. Menfur olayda hayatını kaybeden 97 vatandaşımıza Allah´tan rahmet diliyoruz. Yaralılara acil şifalar diliyoruz? dedi.
Elitaş, ?Seçim demokrasinin olmazsa olmaz şartlarından birisi. 7 Haziran seçimleri sonrasında siyasi partiler bir araya gelerek bir koalisyon oluşturamadılar. 1 Kasım´da seçim kararı TBMM´den çıktı. Bu süreçte yapılacak olan seçimde iç savaşa sebep olacak açıklamalar, kan dökülecek şeklindeki açıklamaların ne kadar sorumsuzca ve şuursuzca açıklamalar olduğu ortaya çıkmış oluyor. AK Parti´nin tek başına iktidara gelmesini engellemek maksatlı yapılan bu insanlık dışı eylemler maalesef tüm milletimizi üzüyor. Bunun yanında kendisini aydın zanneden bazı köşe yazarlarının, aydın diye ifade edilen örümcek kafalıların insanlarımızı ne kadar tahrik ettikleri de ortada? diye konuştu.
Kesin sonuçlar ulaşmadan 128 cenaze olduğunu belirten bir açıklama yapan HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş´a da tepki gösteren Elitaş, ?HDP Eş Genel Başkanının yaptığı ilk açıklama tahrik kokan, insanları isyana teşvik eden, 6-7 Ekim´deki gibi insanları sokağa dökmeyi amaçlayan bir açıklamaydı. Kesin sonuçlar ulaşmadan 128 cenaze var diye ifade etmek tahrik seviyesi yüksek bir açıklamadır. Sağduyulu vatandaşlarımız o kişinin çağrısını dikkate almadılar. Bundan sonraki her türlü açıklamalar daha ciddi, daha samimi, sonuçlarının ne olabileceğini düşünerek açıklama yapmalıdır" dedi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı