BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM

?15 TEMMUZ´DA YAZILAN DESTANLAR BÜTÜN TÜRKİYE´YE EMSALDİR?

Başbakan Binali Yıldırım, Kayseri´de 104 eserin açılışında yaptığı konuşmasında, ?15 Temmuz´da yazılan destanlar bütün Türkiye´ye emsaldir. Bu günlerde ekonomi üzerinden ülkemize vurmaya çalışan belirli odaklar olduğunu görüyoruz? dedi.
Cumhuriyet Meydanı´nda düzenlenen törende konuşan Başbakan Binali Yıldırım, ?Kayseri emeğin, alın terinin şehridir. Helal rızk, helal lokmanın şehridir. Kayseri üretimin, yatırımın, işin, aşın üretildiği şehirdir. Kayseri emeği ile alın teri ile her Kayserilinin başı Erciyes dağı kadar diktir. Emek üreten insanların başı diktir. Kimseye boyun eğmez. Bu şehrin bizim gözümüzdeki en büyük özelliği kendi kendine yeterliliğe sahip olmasıdır? dedi.
Başbakan Yıldırım, ?Demokrasiye 15 Temmuz´da verdiğiniz destek, yazdığınız destanlar bütün Türkiye´ye emsaldir. Demokrasinin, güvenin, istikrarın değerini bilen Kayseri de her seçimde ´ille de istikrar´, ´ille de güven´ demiştir. 11. Cumhurbaşkanımızın memleketi, Türkiye´nin her şehri gibi benim de memleketimdir? diyerek şunları söyledi:
"AK Parti olarak 2002 yılında ilk hükümeti kurduğumuzda uzun ince bir yola, büyük bir mücadeleye girdik. Geçen 14 yıllık büyük mücadelenin yürüyüşünde Kayseri her zaman bizimle beraberdi. Size minnet borçluyuz. Bizi asla yalnız bırakmadınız. Her zaman öncü oldunuz. 14 yılda Kayseri ihracatını 5 kat artırdı. 14 yılda Kayseri´ye 13.5 milyar yatırım yaptık. İhracat 350 milyon dolardan 1.5 milyar doların üzerine çıktı. Kayseri´yi bölünmüş yollarla çevre illere bağladık. Yolları böleriz ama Türkiye´yi böldürmeyiz. Hızlı tren de getireceğiz. Yozgat üzerinden Kayseri´ye, Sivas´a, Ankara´ya ve İstanbul´a bağlanacak. Hiç şüpheniz olmasın bunlar Kayseri´ye bir lütuf değildir. Siz bunu fazlasıyla hak ediyorsunuz. Bu hizmetlerimiz artacak. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Biz bölücü siyaset değil, birlik siyaseti, eser siyaseti, hizmet siyaseti yapıyoruz. Dünyadaki olup bitenlere rağmen Türkiye kalkınmaya, büyümeye, dev projeleri birer birer hayata geçirmeye devam ediyor. Bu günlerde ekonomi üzerinden ülkemize vurmaya çalışan belirli odaklar olduğunu görüyoruz. Siz 15 Temmuz´da boyunuzun ölçüsünü aldınız. Bu millet alçak FETÖ´cülere, bölücülere hak ettiği cevabı verdi. Hiç şüpheniz olmasın, Türk ekonomisi her türlü saldırıya karşı, her türlü tezgaha karşı güçlüdür. Hükümetimiz gereken tedbirleri de almaya devam edecektir. Bu günler gelip geçecek ve sizin iktidarınız AK Parti iktidarı ´durmak yok yola devam´ diye hizmetlere devam edecek. 14 yıldır dağ gibi sorunları dağ gibi hizmetlere dönüştürerek geliyoruz. Şimdi en büyük reformu yapmaya hazır mıyız? Başkanlık sistemini, Cumhurbaşkanlığı sistemini getirmeye hazır mısınız? Siz istedikten sonra her şey olur. Bize ders vermeye çalışanlar, bize yön vermeye çalışanlar şunu iyi bilmelidir ki, bu millet gücünü Hak´tan alır, imanından alır. Türkiye´nin ihtiyacı olan yeni anayasamızı da kısa sürede sizlerin desteği ile yapacağız. Bir oldukça bizim hızımızı kimse kesemez. Kimse önümüze engel çıkaramaz. Felaket tellallığı yapanlara kulak asmayın. ?Nörüyon hemşerim´ deyin onlara."


Haber Kaynak : İHA

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"