BAŞBAKAN DAVUTOĞLU KAYSERİ´DE

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU KAYSERİ´DE

?KORKU PSİKOLOJİSİNİ YENMEK İÇİN MEYDANLARDAYIZ?

   Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu partisinin il başkanlığınca tertiplenen seçim mitingine iştirak etmek üzere eşi Sare Davutoğlu´nun refakatinde hava yolu ile ilimize geldi? Vali Orhan Düzgün´ün önderlik ettiği ilimiz protokolünce Erkilet Hava Alanında karşılanan Başbakan Davutoğlu ve mahiyetindekiler oluşturulan konvoy eşliğinde Büyükşehir Belediyesi´ne, oradan da yaya olarak Cumhuriyet Meydanı´nda ki miting alanına ulaştı? Başbakan Davutoğlu konuşmasında ?Keşke diğer partiler de siyasi mücadelelerini meydanlarda sürdürselerdi. Bizler korku psikolojisini yenmek için meydanlardayız? ifadesini kullandı?
Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin İl Başkanlığınca tertiplenen seçim mitingine iştirak etmek üzere öğleden sonra hava yolu ile ilimize geldi? Başbakan Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ve Kayseri gezisinde kendisine eşlik eden Başbakan Yarımcıları Bekir Bozdağ ve Yalçın Akdağ´ı Erkilet Havaalanı´nda Vali Orhan Düzgün, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, AK Parti Kayseri milletvekili adayları, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahid Özden ve ilçe belediye başkanları karşıladı.
Partisi tarafından tahsisi edilen seçim otobüsü içerisinden eşi Sare Davutoğlu ile beraber ilimiz sakinlerini selamlayan Başbakan Davutoğlu, özellikle yol üzerinde kendisini bekleyerek sevgi gösterilerinde bulunan Doğu Türkistan´dan gelerek ilimize yerleşen soydaşların selamlamasına karşılık verdi?
Başbakan Ahmet Davutoğlu miting öncesinde Kayseri ziyaretinin ilk durağı olarak Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti? Başbakan Davutoğlu, burada Başkan Mustafa Çelik´ten belediye tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ve devam eden yatırımlar hakkında bilgiler aldı.
Başbakan Davutoğlu belediyeden miting alanına yürüyerek gitmeyi tercih etti? Yürüyüş sırasında bir esnaf Başbakan Davutoğlu´na pastırma ikram etti. Esnafın ikramını geri çevirmeyen Başbakan Davutoğlu pastırmayı tattı.
Yürüyüş sırasında ilimiz sakinleri Başbakan Davutoğlu´na büyük ilgi göstererek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Davutoğlu ardından miting alanına geçiş yaptı?
Başbakan Davutoğlu miting alanına ulaştığında miting startı verilmiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik alanı dolduran ilimiz sakinlerine seslenmişti? Başbakanın platformda yerini almasının ardından önce protokol mensupları vatandaşa tanıtıldı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki´nin kısa konuşmasının ardından söz alan Başbakan Davutoğlu "Geçen hafta burada miting yapacaktık. O acı saldırı sonrasında erteledik. Arkadaşlar, ´Kayseri her halükarda arkanızda´ dedi. Bir seçim kampanyası olur da Kayseri´ye gitmemek olur mu? İşte buradayız. Kayseri´deyiz. Bizi kimsenin yıldıramayacağını göstermek için Kayseri´deyiz. Kayseri AK Parti için de en özel şehirlerden biridir. Değerli dostum büyük devlet adamı Abdullah Gül´e de saygılar sunuyorum" dedi.
Davutoğlu, konuşamsının devamında Ankara´da yaşanan terörö saldırısı ve sonrasında yaşananlara değinerek şöyle konuştu??"Bahçeli ve Kılıçdaroğlu´nu dinledikten sonra onların maskelerini indirmek için konuşmaya karar verdim. Saldırıdan sonra Kılıçdaroğlu ve Bahçeli´ye görüşme çağrısında bulundum. Her zamanki sorumsuzluğu ile ´hayır´ dedi. Bahçeli teröre karşı birlik olma çağrımıza ´hayır´ dedi. Hükümet kuralım dedik ´hayır´ dedi. Seçime giderken hükümet kuralım dedim ´hayır´ dedi. Hani sayın Ecevit koalisyon teklif ettiğinde ´içimize sinmiyor´ diyordu. Onlarla koalisyon kurdular bize ´hayır´ dediler. Terörle mücadele ederken kenardan ahkam kestiler. Kılıçdaroğlu davetimize olumlu cevap verdi. Kılıçdaroğlu yaptığımız görüşmelerin ardından bunu esefle söylüyorum. Bir parti üyesinin yapmayacağı şekilde siyasi malzeme haline getirdi, utanmadan. Davutoğlu zor durumda kalır diyor. Aklınca şantaj yapıyor. Şimdi şantaj siyasetine yöneliyor. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli bildikleri ne varsa hiç durmadan söylesinler. Siyaset mahrem işidir. Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli siyasi malzeme yaparlarsa bize de ´Konuş konuşabilirsen´ demek düşer."
Başbakan Davutoğlu mitingin ilerleyen dakikalarında engellilere ve öğretmenlere yönelik iki müjde de verip, daha sonra ilimize yapılacak yatırımları açıkladı?
Başbakan Davutoğlu sözlerinin sonunda Kayseri ve Kayserililee iltifatlar yağdırp, 1 Kasım´da sandıkta hesap sorma sözü aldı?
Cumhuriyet Meydanı´nda düzenlenen mitinge Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan, Yaşar Karayel, Havva Çalış Talay, Kemal Tekden ve milletvekili adayları da iştirak ettiler?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı