BAŞBAKAN DAVUTOĞLU SİLOPİ´DE

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU SİLOPİ´DE

ÖZHASEKİ´YE ÖVGÜ YAĞDIRDI?

Sare Davutoğlu ve beraberindeki bakanlarla birlikte Şırnak´ın Silopi ilçesine Giden Başbakan Ahmet Davutoğlu, burada önemli açıklamalarda bulundu. Silopi´nin son dönemlerde terör saldırı ile karşı karşıya geldiğini hatırlatan Başbakan Davutoğlu terörün izlerini silmek için devletin bütün imkanklarının seferber edileceğini vurgulayıp ? Belediye başkanlığı döneminde çok büyük başarılara imza atan Kayseri milletvekilimiz Mehmet Özhaseki de yerel hizmetlerin yeniden yapılanması ile ilgili de yetkilendirilmiş durumda. Ve gerekeni yapacaktır? ifadesini kullandı?.
Şırnak´a sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Yarından itibaren Silopi´de büyük bir imar faaliyeti başlayacak." dedi. Davutoğlu, Silopili esnaflara müjde de vererek, hem kredi çekmelerinin önündeki engellerin kaldırılacağını hem de 100 bin TL´ye kadar kredi verileceğini kaydetti.
Başbakan Davutoğlu sözlerinin devamında yürütülecek çalışmalar konusunda Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Ak Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ?nin yetkilendirildiğini duyurarak ?Cevdet bey koordinasyonu yapacak ve alanda fiili olarak katkılarda bulunacak. Daha önce Kayseri Belediyesi´nde büyük başarılara imza atmış, büyük projeleri hayata geçirmiş Kayseri milletvekilimiz Mehmet Özhaseki de yerel hizmetlerin yeniden yapılanması ile ilgili olarak yetkilendirilmiş durumda. Bütün belediyelerimizi imkanı olan belediyelerle irtibat kurulacak. Özellikle AK Parti´ye mensup belediyelerle kardeş belediyelerle hem devlet hem de bunların imkanı seferber edilecek. Silopili kardeşlerime teşekkürü borç biliyorum. Teröre boyun eğmediler ve kaosa pirim vermediler.? Değerlendirmesinde bulunarak gerçekleştirilecek çalışmalarda Özhaseki´ye büyük görevler düştüğünün altını çizdi?
HABER: C.ÜSTEN



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”