BAŞBAKAN YILDIRIM

BAŞBAKAN YILDIRIM

TERÖRE GÖZDAĞI VERİRCESİNE KONUŞTU?

Başbakan Binali Yıldırım, Kayseri saldırısı sonrası Kahramanmaraş´ta açılış töreninde konuştu. Yıldırım yumruğunu sıka sıka ?Biz sırtımızı milletimize yaslıyoruz. İşte Maraş burada, işte ay yıldızlı bayrak. Terörle yıldırmayı düşünenlere karşı bu millet korkmaz, Türk milleti yılmaz! Türk milleti asla çökmez. " değerlendirmesinde bulundu?
Başbakan Binali Yıldırım, Kayseri´de düzenlenen saldırı sonrası açılış için gittiği Kahramanmaraş´ta konuştu. Açılış programını iptal edip etmeyeceği yönündeki soruya ise Yıldırım, "Program neden iptal ediliyor. Teröristleri daha fazla sevindirmeye gerek yok. Terörün amacı moral değerlerimize zarar vermek." cevabını vererek programını iptal etmeyeceğini duyurup devam etti..
İzne çıkan askerlere pusu kurdular. Kahramanmaraş´tan sesleniyorum: Terörle yıldırmayı düşünenlere karşı bu millet korkmaz, Türk milleti yılmaz! Türk milleti asla çökmez. Hangi alçak saldırıyı yaparsa yapsınlar, medeniyet yolunda Maraş´ı da Türk milletini de döndüremezler. Bu asil millet o kadar büyük bir millet ki, en zor zamanda yedi düveli dize getirdiğini unuttular.
Bana dendi ki, bugün canlı bomba patladı. Şehitlerimiz var. Kahramanmaraş´taki programını değiştirin dediler. Biz programımızı değiştirmeyeceğiz. Teröristlerin ekmeğine yağ sürmeyeceğiz. Alçaklar işte Maraş burada. Ne zaman gelirseniz gelin. Kiminle gelirseniz gelin. Topunuz gelin. Bu vatanın kahraman evlatları hakkınızda gelir.
HABER MERKEZİ?



Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak