BAŞBAKAN YILDIRIM,

BAŞBAKAN YILDIRIM,

?KAYSERİ AK PARTİ BAYRAĞINI EN GÜÇLÜ DALGALANDIRAN İLİMİZ OLDU?

İl Kadın Kolları Kongresine ve bazı açılış törenlerine katılmak üzere ilimize gelen Başbakan Binali Yıldırım Kayseri Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret edip yeni yönetimleri tebrik ettikten sonra  Cumhuriyet  Meydanı´nda  Kayserlilere  hitap etti?  Başbakan Yıldırım ?Kayseri bu gün bir kez daha tarih yazıyor. Kayseri Genel Başkanımızı Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan´ı bağrına basıyor" ifadesini kullanıp  ?24 Haziran´da Türkiye üzerinde oynanan ekonomik, siyasi oyunlar bozulacak. 24 Haziran bu oyunları oynayan onlara destek verenlerin de hezimete uğrayacağı tarih olacak" değerlendirmesinde bulundu?

İl Kadın Kolları Kongresine ve bazı açılış törenlerine katılmak üzere ilimize gelen  Başbakan Binali Yıldırım  Kayseri Ticaret ve  Sanayi Odasını ziyaret edip yeni yönetimleri tebrik edip ?Hayırlı Olsun? temennisinde  bulundu?                             

Başbakan Yıldırım´a ziyaretlerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Milletvekilleri Taner Yıldız ve Cemil Çiçek ve TOBB  Başkanı  Rifat  Hisarcıklıoğlu´da eşlik etti.                                                         

Başbakan Binali Yıldırım ve  beraberindeki  Ak Kurmaylar  oda ziyaretlerinin ardından  Ak Parti İl Teşkilatınca Cumhuriyet  Meydanı´nda tertiplenen  miting alanına  intikal ettiler?  Burada miting alanını dolduran Kayserililere seslenen  Başbakan  Yıldırım  "Kayseri bu gün bir kez daha tarih yazıyor. Kayseri Genel Başkanımızı Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan´ı bağrına basıyor" şeklinde  başladığı sözlerinin devamında Kayseri´nin   AK Parti kurulduğu günden beri liderinin öncülüğünde millet sevdası ile lideri ile birlikte yürüdüğünü  hatırlatıp  ?Kayseri bizi hiç yalnız bırakmadı. Kayseri büyük Türkiye yolunda AK Parti bayrağını ay-yıldızlı bayrağı ile beraber en güçlü dalgalandıran ilimiz oldu" diye konuştu?                                                                                                                       

Başbakan Yıldırım sözlerinin  devamında  24 Haziran seçimlerine  atıfta bulunarak "Yeni bir seçime sayılı günler kaldı. İnşallah 24 Haziran´dan itibaren sürekli vesayet üreten, darbe üreten, arıza üreten bu sistemi değiştireceğiz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine güçlü meclise evet diyeceğiz. Türkiye´yi karanlıklara sürüklemeye kimsenin gücü yetmeyecek. Bu güne kadar birçok engellerle karşılaştık ama hiç birine pabuç bırakmadık. Milletin emanet ettiği tankları uçakları topları tüfekleri milletin üzerine ateş ederek onları şehit eden alçakların hesabını 24 Haziran´da soracağız. Küresel terör ağının bir piyonu olan bir parçası olan FETÖ terör örgütü vatan evlatlarını şehit etti. O gece bir yiğit çıktı milletine seslenerek meydanlara inin dedi. İndik meydanlara. Bir daha 27 Mayıslar, 12 Eylüller, 28 Şubatlar, 17-25 Aralıklar ve 15 Temmuzlar olmasın diye millet el koydu meseleye. 16 Nisan halk oylaması ile söz ve karar da milletindir. Artık yönümüzü geleceğe çevirdik. Büyük hedeflere yürüyoruz. Şimdi zaman Türkiye´yi şaha kaldırma zamanıdır. Türkiye´yi 100. yılının hedeflerine ulaştırma zamanıdır. Zaman Recep Tayyip Erdoğan´ı yeni sistemin Cumhurbaşkanı yapma zamanıdır."diye konuştu?

Başbakan Yıldırım  sözlerinin  sonunda  24 Haziran´ın  güçlü Türkiye´nin müjdesi olacak. 24 Haziran´da Türkiye üzerinde oynanan ekonomik, siyasi oyunlar bozulacağını, bu oyunları oynayanlara destek verenlerin de hezimete uğrayacağı tarih olacağını belirterek  şunları  kaydetti? "Türkiye daha fazla büyüyecek. Kapalı kapılar arkasında millete rağmen hiçbir iş çevirmedik. İlk günden itibaren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın cumhur ittifakının adayı olarak gösterdik. MHP ile Yenikapı ruhunu devam ettirmek için yola çıktık. Bütün görüşmelerimiz aleni oldu. Ana muhalefet ve diğer muhalefet partileri günlerce nereye savrulacaklarını bilemediler. 24 Haziran ile ilgili zafer nutukları attılar ama çıkıp ´Adayım´ diyemedi ana muhalefet partisi başkanı. Türkiye´nin ana muhalefet partisi başkanı doğal olarak cumhurbaşkanı adayı olarak meydanlara çıkmıyorsa millet niye güvensin? Niye iktidar yapsın. Millet öyle bir rüzgar estirdi ki bunların kurmaya çalıştığı çatı uçtu gitti. Bari enkazıyla bir ittifak yapalım dediler. Onda da tam anlaşamadılar işi ertelediler. Sonunda dağ fare doğurdu herkes ceketini aldı evine döndü. Bunlar hep böyle. Eserler gürlerler ama ne yapacaklarına dair bir fikir milletin önüne koyamazlar. Milletin fikri sonuna kadar Erdoğan, Sonuna kadar AK Parti sonuna kadar cumhur ittifakı. Biz inşallah 24 Haziran´da millet ve demokrasi kazanacak. Siyaset gençleşecek Türkiye güçlenecek. Türkiye bölgesinde ve dünyada daha güçlü daha itibarlı ülke olarak yoluna devam edecek"



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"