BASIN CAMİASINI BULUŞTURAN İFTAR

BASIN CAMİASINI BULUŞTURAN İFTAR

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti üyeleri geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

B u yıl basın bayramına denk gelen iftar yemeğine aileleri ile birlikte yaklaşık 400 kişi katıldı. Yemekte konuşan Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya, Bugün basında sansürün kaldırılışının 104. Yıl dönümü. İnşallah ilerleyen yıllarda daha özgür, güçlü ve daha az sansüre uğramış bir basın arzu ediyoruz” dedi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nin katkılarıyla Gazeteciler Cemiyeti tarafından Basın Bayramı nedeniyle düzenlenen iftar yemeğine gazeteciler ve aileleri katıldı.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, bu organizasyonlar sayesinde basın mensupları arasındaki birlik ve beraberliğin gelişmesini amaçladıklarını dile getirerek, Bugün basında sansürün kaldırılışının 104. Yıl dönümü. İnşallah ilerleyen yıllarda daha özgür, güçlü ve daha az sansüre uğramış bir basın arzu ediyoruz. İnşallah yeni Anayasayla da basın özgürlüğü önündeki engelleri tamamen ortadan kaldıracak ve haber alma hürriyeti ile hakkını genişletecek düzenlemelerin yapılmasını bekliyoruz. Yapılan girişimler sonucunda meslektaşlarımızın elinden alınan yıpranma paylarının yeni yasama döneminde yapılacak düzenlemelerle yeniden iade edileceğini de tahmin ediyoruz. Ayrıca Bu anlamlı ve özel günde düzenlenen iftar yemeğinde bize ev sahipliği yapan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü'ye de teşekkür ediyoruz. " dedi.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü ise Kayseri'nin artık adını her yönüyle yalnızca Türkiye'de değil dünyada söz ettirebilir halde olduğunu dile getirerek basının özgür olmasının demokratik bir toplum olmanın ön şartlarından birisi olduğunu vurguladı.

                Konuşmaların ardından Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, günün anısına OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü'ye teşekkür plaketi verdi.



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı