Basın sözcüsünden ‘koç’ gibi açıklama

Basın sözcüsünden ‘koç’ gibi açıklama

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, transfer tahtasını açmak için gayret ettiklerini söyleyerek, “Sorunlar var. Bunların üstesinden geleceğimize inanıyorum” dedi.

Süper Lig takımlarından Kayserispor, yeni sezon öncesi transfer yasağını kaldırmanın hesabını yapıyor. Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, sarı-kırmızılı takımda ekonomik sorunların olduğunu ancak bunların üstesinden gelinemeyecek düzeyde olmadığını söyledi.

Kulübün sosyal paylaşım sitesindeki hesabından açıklama yapan Basın Sözcüsü Samet Koç, şunları söyledi: “Transfer tahtasını açmak istiyoruz. Bu tahtayı açmak için büyük paralara ihtiyaç var. Büyük paraları bulmak için de dayanışmaya, birliğe ihtiyacımız var. Bunu başarırsak tahtayı da açarız. Sorunlar, aşılamayacak düzeyde değil. Yeter ki birlik olalım.”

Ekonomik sorunlara da dikkat çeken Koç, “Sorunlar var. Bu yol, dikenli yol. Sorunları çözmek için geldik. Çözeceğimize inanıyoruz. Çözemez isek, zaten burada durmamızın anlamı yok. O zaman çözecek birilerinin gelmesi gerekiyor. Ama biz hem sportif hem ekonomik anlamda başarılı bir yönetim olduğumuza inanıyorum” diye konuştu.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’