"BAŞKALARINA VERDİĞİMİZ KADAR ZENGİNİZ"

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK tarafından düzenlenen Aile Eğitim Seminerleri devam ediyor. Seminere katılan Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, "Batılılar başkalarından çaldıkları kadar, biz ise başkalarına verdiğimiz kadar zenginiz" diye konuş

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK tarafından düzenlenen Aile Eğitim Seminerleri devam ediyor. Seminere katılan Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, "Batılılar başkalarından çaldıkları kadar, biz ise başkalarına verdiğimiz kadar zenginiz" diye konuştu.
Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) tarafından düzenlenen Aile Eğitim Semineri Şehir Tiyatrosu´nda yapıldı. "Çocuk, Aile, Savaş" konulu seminere Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak katıldı. Konuşmasında Suriye´de, Filistin´de yaşananları anlatan ve Türkiye´nin yaptığı yardımlara dikkat çekerek Suriyeliler için 7 milyar TL harcandığını ifade eden Dilipak, "Allah´ın rızasını gözeterek ve karşılığını sadece Allah´tan bekleyerek hiçbir sorumluluğunu taşınmadığımız insanlara iyilikte bulunursak Allah bunu 100 katıyla geri verecektir. Batılılar başkalarından çaldıkları kadar, biz ise başkalarına verdiğimiz kadar zenginiz" dedi.
Batıda intihardan ölen sayısının doğuda terörden ölen sayısından daha fazla olduğunu ifade eden ve batıda çocukları tarafından terk edilen yaşlılar topluluğu olduğunu dile getiren Dilipak, dünyada milyarlarca insan cehennem ateşine koştuğunu söyledi.
Seminer sonrası Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mehmet Akif Yavuz, Abdurrahman Dilipak´a teşekkür ederek çiçek verdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor