BAŞKAN AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR

BAŞKAN AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR

OTO GALERİCİLER SİTESİ ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

Kocasinan bölgesindeki esnaf gruplarıyla sık sık bir araya gelen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´ın bu seferki durağı Oto Galericiler Sitesi oldu.
Sitedeki işyerlerini ziyaret eden Başkan Ahmet Çolakbayrakdar; Kocasinan Belediyesi olarak yönetim felsefesini çözüm odaklı ve proje odaklı belediyecilik anlayışı üzerine kurduklarını vurguladı. Bu çerçevede Çeşitli meslek gruplarını ve STK´ları sıklıkla ziyaret ettiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar,şöyle konuştu.
?Esnaf kardeşlerimizle bir araya gelmek, onları dinlemek, talep ve sorunlarına kulak vermek bizim için çok önemli. Varsa sorunların, konuşarak, istişare ederek çözüleceğine ve yeni projeler geliştirerek hep daha iyiye ulaşılacağına inanıyorum. Bu çerçevede hassasiyetimiz ve çalışmalarımız devam edecektir. Oto Galericiler Sitesini kurmuş olan Kocasinan Belediyesi olarak biz her zaman galerici esnafımızı destekliyor ve dinliyor olacağız. Kayseri´de marka haline gelmiş belediyecilik modelini, çağın gereklerine uygun bir biçimde yaşamayı ve yaşatmayı esnafımıza destek olrak ve onların desteğini alarak sürdüreceğiz? diye konuştu.
Bölge esnafı adına konuşan Oto Galericiler Sitesi Başkanı Ahmet Karslıoğlu, Kocasinan Belediyesi tarafından kurulan Oto Galericiler Sitesinin, Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar döneminde daha da geliştiğini ifade etti. Belediye ile her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Karslıoğlu, Başkan Çolakbayrakdar´ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti diye getirerek, esnaf adına teşekkür etti.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti