BAŞKAN ALTINKAYA

BAŞKAN ALTINKAYA

HACILAR BELEDİYE BAŞKANI EKİCİ´Yİ AĞIRLADI

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici 3. kez başkanlığa seçilen Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya´ya tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette Hacılar´daki gelişmelere de yer verildi.

3. kez Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı´na seçilen Veli Altınkaya ve ekibine ?Hayırlı Olsun´ ziyaretinde bulunan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici Başkan Altınkaya´ya tebriklerini iletip, Hacılar´daki önemli gelişmelere değindi. Hacılar´da yeni bir şehir kurduklarını ifade eden Başkan Ekici, ?Planlanan 1.101 konutun 200´ünün temelini Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile atmıştık. Bu 200 konutun anahtar teslimini Kasım ayı gibi yapmayı planlıyoruz.? şeklinde konuştu.

KGC Başkanı Altınkaya da: ?Hacılar, her manada kendine yetmenin ötesinde şehri de kuşatmış bir ilçemiz. Bugün Organize Sanayi Bölgesi´ndeki 1000 küsür fabrikanın neredeyse 400-500 tanesi Hacılarlı hemşerilerimize ait. Kayseri´de toplam istihdamın neredeyse yüzde 50´si Hacılarlı hemşerilerimizin sahibi olduğu işletmelerde çalışan kişilerdir. Hacılarlı hemşerilerimiz Türk Milleti´nin geleneğine de uygun, değerlerimizle barışık bir anlayış ve ahlak içerisinde yaşıyorlar? sözlerine yer verip Doğan Ekici´nin kendisini ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Ziyaretin sonunda Başkan Ekici, KGC Başkanı Altınkaya´ya görevinde başarılar dileyerek, basın sektörüne destek olacaklarını ifade etti.



Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti