BAŞKAN ALTINKAYA

BAŞKAN  ALTINKAYA

AK KADINLARI AĞIRLADI?

3. Kez Kayseri Gazeteciler Cemiyet Başkanlığına seçilen  Veli Altınkaya tebrik ziyaretlerini  kabul etmeye devam ediyor.  Bu kapsamda  Ak Parti  Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis ve Ak Parti  İl Ve İlçe Kadın Kolları  Başkanlarını ağırlayan Başkan Altınkaya ?Anadolu Basını Kurtuluş Savaşı´nda olduğu gibi  15 Temmuz gecesi de devletinin  yanında yer almış ve almaya devam edecektir? ifadesini kullanırken, Vekil Nergis´de ?Türkiye dünyanın 17.büyük ekonomisidir,´Dolar Darbesi´ni de bertaraf edecektir? diye konuştu?

3. Kez Kayseri Gazeteciler Cemiyet Başkanlığına seçilen  Veli Altınkaya tebrik ziyaretlerini  kabul etmeye devam ediyor.  Bu kapsamda  Ak Parti  Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis ve Ak Parti  İl Ve İlçe Kadın Kolları  Başkanlarını ağırlayan Başkan Altınkaya  ziyaretten duyduğu memnuniyeti  dile getirip , 30 Ağustos  Zafer Bayramı´nın yıldönümünü de fırsat bilerek başta Gazi  Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi  rahmetle anarak ? ?Anadolu Basını Kurtuluş Savaşı´nda olduğu gibi  15 Temmuz gecesi de devletinin  yanında yer almış ve almaya devam edecektir? değerlendirmesinde bulundu?

Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis´de  30 Ağustos Zafer Bayramını  kutlayarak ?Ülke olarak önemli bir süreçten geçmekteyiz. 15 Temmuz hain kalkışmasını alnın akı ile bertaraf eden aziz milletimiz şimdi de, ayını güçlerin yönettiği ?Dolar Darbesi´ ile karşı karşıyadır. Ve bu saldıradan da alının akı ile  çıkacaktır. Çünkü Türkiye Dünyanın 17. Büyük ekonomisidir. Ekonomik  yollarla ülkemizi çökertme çabaları yine amacına ulaşamayacaktır. Ülkemizin büyüyüp  gelişmesi, terörle mücadele konusundaki üstün başarısı bir takım çevreleri  ziyadesi ile rahatsız etmektedir. Ancak bizler millet olarak birlik ve beraberlik  içinde  bu badireyi de atlatacağız ? ifadesini kullandı?

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Temuçin´de  30 Ağustos Zafer Bayramı´nı  kutlayıp ?Birliğimiz daim olsun ? temennisinde bulundu?



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da