BAŞKAN ALTUN: HER MAHALLEMİZ İÇİN PROJELERİMİZ VAR

BAŞKAN ALTUN: HER MAHALLEMİZ İÇİN PROJELERİMİZ VAR

Bünyan Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı Pınarbaşı mesire alanında yapıldı.

Bünyan Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı Pınarbaşı mesire alanında yapıldı. Meclis üyelerini mesire alanında ağırlayan Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun burada yapılan çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Meclis toplantısı sonrası birlikte mesire alanında incelemelerde bulunan Başkan Altun ve meclis üyeleri yapılacak yeni çalışmalar içinde görüş alışverişinde bulundular.

Başkan Altun burada yaptığı değerlendirmede;" Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla Bünyan Belediyesi olarak burayı 65 gün gibi kısa bir sürede yaptık.Vatandaşlarımız inşaata başladığımız günden itibaren piknik yapmaya başlamışlardı. Bu hafta sonu da 1000-1500 kadar ziyaretçiyi ağırladık.Bu ilgi ve yoğunluk da bizi mutlu ediyor. Özellikle Bünyan´ın marka değerini artırmak yönünde Pınarbaşı mesire alanı bizim için bir değerdir. Bu değeri inşallah el birliğiyle, korumaya itinalı kullanmaya ve daha da geliştirmeye çalışacağız. Bütün arkadaşlara emeği geçen herkese buradan özellikle teşekkür ediyorum. Meclis üyesi arkadaşlarımın da bana ve belediyemize vermiş olduğu destekten dolayı 15 meclis üyemizin tamamına çok teşekkür ediyorum. Bu arada gelmişken onlara KASKİ tarafından yapılan kaptaj alanını da gezdirdik. Normalde vatandaşın içeri giremediği çok hijyenik, çok temiz Bünyan´ın nasıl bir su tükettiğini gösterme açısından oldukça önemli bir inceleme oldu. Onlarda etkilendiler biz de etkilendik. İnşallah bu mesire alanlarını çoğaltacağız. Bizim bir çok köyümüzde mahallemizde buna benzer Allah´ın verdiği doğal güzellikleri var.Biz bu güzellikleri yaşatarak onlara özellikle güzel çalışmalar, dokunuşlar yaparak onları da halkımıza sunacağız. Bunlardan Güllüce´de kayrasan sayabiliriz, Elbaşın´da gölbaşını sayabiliriz, Karakaya da şu anda yukarda bir mesire alanımız var,Topsöğüt ve Sıvgın mahallelerimizde var. İnşallah sırayla hepsini ayağa kaldıracağız. Gelecek yıl da Gergeme mahallemizde büyük bir mesire alanı yapmayı planlıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. arkadaşlara katıldıkları için bize destek verdikleri için hepsini ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Belediyemizde her bir çalışanına burada emeği olsun olmasın her birine ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan´ı Mustafa Göktaş´ta ;" Burada yapılan çalışmaları yerinde inceleme fırsatımız oldu.Biliyorsunuz su hayattır. Bünyan, Sarıoğlan veya diğer bir çok beldemizin mahallemizin içme ve sulama suyunu temin eden Pınarbaşımızın bu hale gelmesinden dolayı, dış etkenlerden arındırılıp hijyenik bir ortam vatandaşın hizmetine sunulmasından dolayı emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh BüyükKılıç´a , Bünyan Belediye Başkanımız Sayın Özkan Altun´a ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. Burası gerçekten dışarıdan turizmi canlandıran ilçemize ziyareti artıran bizlerinde ailemizle çocuklarımızla gelip piknik yaptığımız, akşamları serin havada çayımızı içtiğimiz güzel nezih bir yer olmuş" diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanı İbrahim Marzıoğlu´da emeği geçenlere teşekkür ederek;" Burada emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Bünyan Belediye Başkanımıza değerli meclis üyeleri ile tüm çalışanlara çok teşekkür ediyorum. Çok harika olmuş KASKİ´ye ayrıca teşekkür ederim. Kendi mahallemde de buradan çıkan suyu içiyorum. Hijyenik bir yer olmuş yapılan tüm bu emeklere yatırımları hangi parti, hangi siyasi görüş yaparsa yapsın alkışlıyoruz ve teşekkür ediyoruz" dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"