BAŞKAN BEDİR´DEN TARAFTARA ÇAĞRI

BAŞKAN BEDİR´DEN TARAFTARA ÇAĞRI

?FENERBAHÇE MAÇINDA STADYUMUMUZUN DOLACAĞINA İNANIYORUM?.

Kayserispor´un başkan adayı Erol Bedir´den Kayserispor taraftarına çağrı. Başkan Bedir, kulübün resmi internet sitesi üzerinde yaptığı açıklamada ?Kadir Has stadını dolduracaklarına inanıyorum´ dedi. 

Kayserispor´da başkan adayı Erol Bedir ve yönetiminin işin başına gelmesinin ardından daha önce ortaya çıkan ve birçok ismin yönetim kademesine gelmemesinde etkili olan sorunlar bir bir çözülmeye başladı. Kulübü her anlamda güçlü hale getirmek isteyen başkan adayı Bedir, bir taraftan transfer görüşmeleri yaparak takıma takviye yapmaya çalışırken diğer yandan taraftara çağrı yapmayı ihmal etmedi. Bedir, kulübün her anlamda daha iyi bir seviyede yoluna devam etmesi için birlikte yola çıktığı arkadaşları ile görev bölümü yaptıklarını belirterek işlerin ilerlemesi için tüm engelleri tek tek aştıklarını söyledi. Mali anlamda görüşmelerin sürdüğünü belirten Bedir ayrıca taraftarında üzerine düşen bir görev olduğunun altını çizdi. Taraftarın maçlarda stadı doldurmasını isteyen Bedir bu konuda kombine biletlerde yenilikler yaptıklarını ve sezon başında kombine bilet alamadıklarını belirten taraftarlar için yeni bir fırsatın onlara sunulduğunu söyledi.
Başkan adayı Erol Bedir, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; ?2016-2017 futbol sezonu ikinci yarısında Kayseri Kadir Has stadında 29 Ocak Pazar günü saat 19.00 da Fenerbahçe ile oynayacağımız maçın bilet fiyatları;
Batı Tribün: 80 TL
Doğu Tribün: 60 TL
Kuzey Kale Arkası: 10 TL
Güney Kale Arkası: 20 TL
Misafir Tribün: 150 TL olarak belirlenmiştir.
Ancak; Diğer maçların tek maçlık bilet fiyatları bilahare açıklanacaktır. Fenerbahçe lig maçı ve Beşiktaş kupa maçı dahil olmak üzere, sezon sonuna kadar oynayacağımız bütün iç saha maçları için toplam;
Batı Tribün:100 TL
Açık tribün: 80 TL
Kale Arkası: 20 TL passoliglere yüklendiği taktirde taraftarlarımız maçlarını izleyebileceklerdir. Takımımızın içinde bulunduğu arzu etmediğimiz durumdan kurtulması, şehrimizde son günlerde esen olumlu havanın devam etmesi için değerli hemşerilerimizin bu davetimize olumlu cevap vereceklerine ve bütün maçlarımızda Kayseri Kadir Has Stadı´nı dolduracaklarına inanıyorum. Ayrıca, Passolig kartı olmayan taraftarlarımızın, kart temini ve bilet doldurma işlemi için ulaşımı biraz zor olan stadımız yerine, şehrin merkezi bir yerinde (Meydan-Almer market yanı ) kart satışı ve bilet doldurma merkezi oluşturulmuştur. 30 Ocak tarihine kadar hizmet verecek olan bu merkezde, iç saha maçlarının tamamı için yükleme yaptıran taraftarlarımıza, takımımızın 1 adet atkısı da hediye edilecektir ve yine iç saha maçlarının olduğu gün passolig maçlarını gösteren hemşerilerimiz, Büyükşehir belediyesi başkanımızın talimatıyla raylı sistem ulaşım araçlarından ücretsiz istifade edeceklerdir. Sevgili Kayserispor taraftarlarına duyurulur.? (Mustafa GÜRBÜZ)



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti