BAŞKAN BEDİR, AGÜ SPOR İÇİN NET KONUŞTU

BAŞKAN BEDİR, AGÜ SPOR İÇİN NET KONUŞTU

?AGÜ SPOR İÇİN BİR GİRİŞİMİMİZ YOK?

AGÜ Spor ile Kayserispor´un birleşmesi gündemden düşmezken, Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, birleşme konusunda net konuştu. Bedir, ?Bugüne kadar hiç kimse bana Kayserispor ile AGÜ´yi birleştirelim gibi bir talepte bulunmadı´ dedi.

Geride kalan sezonu mali ve yönetimsel kriz ile tamamlayan AGÜ Spor´un Kayserispor ile birleşeceği konuşuluyordu. Dedikodulara son noktayı Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir koydu.

 ?Bugüne kadar hiç kimse bana Kayserispor ile AGÜ´yi birleştirelim gibi bir talepte bulunmadı´ diyen Bedir, şunları kaydetti: ?Bugüne kadar hiç kimse bana Kayserispor ile AGÜ´yi birleştirelim gibi bir talepte bulunmadı. Ancak bizim geçtiğimiz yıl genel kurulda aldığımız bir karar var. Çeşitli amatör şubeleri açmak için yönetim kuruluna yetki verdik. Basketbol, jimnastik, atletizm, güreş, masa tenisi gibi spor dallarını. Biz bunu daha çok kendi bünyemiz de Kayseri´nin gençlerine yaptırabileceğimiz bir spor olarak algıladık. Ama hali hazırda olan bir basketbol takımını biz almak istemişiz, almak da geç kalmışız gibi bir takım cümleler duyuyoruz. Bizim AGÜ basketbol takımıyla ilgili ne bir talebimiz var ne de kimsenin bize bu konuda bir ricası var. Eğer konu takımın isim hakkı ise, isminin Kayserispor olması isteniyorsa bize müracat etsinler bizde yönetim kurulu ile görüşelim, sizlerle istişare edelim Kayseripor adını versinler devam etsinler. Yok değil ise Kayserispor´a bu konuyu bir şekilde irtibatlandırmak, olmayınca da bunu eleştiri konusu yapmak doğru değil.?

Haber: Şevket Tekin



Talasgücü ve Atletikspor Türkiye Şampiyonası’na hazır

Kayserispor 5 maçtır kazanamıyor

Develigücü ilk kez öne geçti

Kayserispor, adana maçına hazır

Kulüplü genç kızlar kayseri’de parkeye çıkacak

Milli yüzücünün tercihi erciyes

Adana Demirspor - Kayserispor maçını Mehmet Türkmen yönetecek

Milli yüzücünün tercihi Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi oldu

Süper lig’de 32. haftanın hakemleri belli oldu

Kayserispor’da tek hedef galibiyet

İzmir mtb cup c2 sona erdi

Satranç grup müsabakaları sona erdi

Melikgazi’in gençleri final grubunu tamamladı

Talasgücü 1 puana razı oldu

Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu’nda hedef Türkiye finalleri

Hasketbol SK’dan 2. yarı öncesi 2 transfer