BAŞKAN BEDİR, FENERBAHÇE MAÇINA ÜZÜLÜYOR

BAŞKAN BEDİR, FENERBAHÇE MAÇINA ÜZÜLÜYOR

?ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK. BİZ, ALAMADIĞIMIZ 2 PUANA ÜZÜLÜYORUZ ?

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Fenerbahçe deplasmanı dönüşü, 3-3 biten karşılaşma öncesi ve sonrasında yaşananları anlattı.

Süper Lig´de 2017-2018 sezonu ile birlikte bambaşka bir Kayserispor izlerken, sarı-kırmızlı ekip, ligin 10.haftasında Fenerbahçe ile karşılaştı. Karşılaşma 3-3 berabere sonuçlandı.

Mücadelenin ardından Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, Fenerbahçe maçının öncesi ve sonrasında spor kamuoyunda yaşanan gelişmeler ve futbolcularla oluşturdukları ortamı anlattı. Başkan Bedir, şunları söyledi: ?Fenerbahçe maçı öncesi puan cetvelinde bulunduğumuz yerin küçümsenmesi, kalitesiz ve suni gibi lafların birileri tarafından kullanılması bizleri üzdü. Puan cetveline baktığınızda geldiğimiz yer açık bir şekilde görülmektedir. Bu anlamda futbolumuzun küçümsenmesi, Kayserispor camiası olarak tepkilerimize yol açtı. O nedenle bu eleştirileri, sahada gücünü sonuna kadar kullanan, alın teri döken oyuncularımıza göstererek, farklı bir motive uyguladık. Şer gibi görünen durumu faydamıza çevirdik. İddia ediyorum şu anda takımımızdaki 20 oyuncumuzdan her birini büyük olarak nitelendirilen takımlara koyun, yaşanan bu süreç ve alınan sonuçlar onların tüm takımlardaki yükleri rahat bir şekilde kaldıracağını gösterir. Sezon başında spor adamları, spor yazarları ve bir takım otorite denilen kişiler ne yazık ki oturup, yüzde 99 büyük bütçeli takımları şampiyonluk adayı gösteriyorlar. Yüzde 1´lik dilimi de Anadolu takımlarına ayırarak, onların başarılarını görmezden geliyorlar. Kafalarında oluşan şablon dışında gelişmeler olursa da bunu tesadüflere, suniliğe bağlıyorlar ki, tıpkı bazılarının geçenlerde bize yapmaya kalktığı gibi. Hatta düşecek takımları da daha sezon başında belirliyorlar. Biz, Kayserispor olarak yönetim, teknik kadro, futbolcularımız, taraftarımız ve medyamızla bir halinde ve bütünüz. Çok çalışarak, bu yerlere geldiğimiz unutulmamalıdır. Çıkışımız sürecek. Şu anda olması gereken ama rakipten de alamadığımız 2 puana çok üzülüyoruz.?

Haber: Mustafa Gürbüz


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti