BAŞKAN BEDİR, ?MAÇLARA ODAKLANALIM?

BAŞKAN BEDİR, ?MAÇLARA ODAKLANALIM?

?DEDİ Kİ-DEMİŞKİYİ BİR KENARA BIRAKALIM? ...

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, Fanatik Gazetesi´nde yayınlanan röportajına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamasında maçlara odaklanmalarının gerektiğinin altını çizen Başkan Bedir, ?Dedi ki-demişkiyi bir kenara bırakmalıyız? dedi.
Kayserispor´un yeni yönetim kurulu, Kayserispor´un eski Başkanı Recep Mamur ve yönetimi ile borçlar hakkında sessizliğini koruyor. Tabii bu durum sadece yerel basının değil, yaygın basının da dikkatini çekiyor.
Başkan Erol Bedir´in Fanatik Gazetesi´nde yayınlanan röportajında, bir kez daha borçlar ortaya çıktı. Başkan Bedir, sorulara kaçamak cevaplar verse de, borç konusu yine öne çıktı.
Röportaja ilişkin Başkan Bedir Kayserispor´un resmi internet sitesi üzerinden yazılı bir açıklama yaptı. Bedir açıklamasında şu görüşlere yer verdi: ?25 mart 2017 Pazar gün ki Fanatik gazetesinde yayınlanan ve 10-15 gün önce gazeteci Tunç Kayacı ile yapmış olduğumuz bir söyleşiden alıntılarla oluşturulan yazı ile ilgili açıklama gereği duyulmuştur.
Şöyle ki; Kayacı ile çok uzun bir zaman dilimini kapsayan "sohbet" şeklinde bir görüşme yaptık. Bu görüşmede Kayserisporumuzun dünü, bugünü ve önümüzdeki hedefleri gündeme alınırken, göreve gelişimiz, yeni teknik heyet ve futbolcularımızın transfer hikâyelerini de konuştuk. Bu kapsamda sorulan sorulara da bilebildiğimiz oranda cevap verdik. SORU: Kayserispor bildiğimiz kadarıyla borçsuz bir kulüptü. Ancak transfer yasağından bahsediyorsunuz. Bu nasıl olur? Kaldı ki, büyük bedellerle satılan futbolcular da var. CEVAP: Ben, o konuları bilemem. Ben hali hazırdaki duruma bakıyorum. Bu borcun varlığının inkârı da mümkün değil. İleride bu borç nedir? diye sorulduğunda kaynağının belli olması açısından dile getirdik. SORU: Peki bu borçla ilgili inceleme, noksanlık veya yanlışlık varsa hesap sorma gibi bir düşünceniz var mı? CEVAP: Bu konular bana ve yönetici arkadaşlarıma sıkça sorulmaktadır. Ancak biz hesap sorma makamı değiliz! Hizmet makamıyız! Benim görevim KAYSERiSPOR´u bulunduğu konumdan daha ileriye taşıyabilmektir. Varsa noksan veya yanlış bunun hesabını delegeler, savcılar vs sorar. SORU: Kulübün bu kadar borcu varken, yıllık yaklaşık 1 Milyon E (Euro) maaş alan Süleyman HURMA´ya da borcunuz var mı? CEVAP: Evet. O civarda ödemeler yapılmış ancak borcumuz yok görünüyor. Kayserisporumuzun ligin 2.yarısında yakalamış olduğu yönetimsel, maddi ve sportif başarı trendini sohbet konusu yapan, bu görüşmenin yukarı açıklamalar çerçevesinde değerlendirilmesini, yazının başlığının (hesap sormak savcının işi) röportajın ana yörüngesinden uzak olduğunu belirtmek istiyorum. Ancak başlık konusunda elimizden bir şey de gelmemektedir. Örneğin, bu görüşmede Kayserispor´da yapılan iyi işlerde sadece şahsımın değil; öncelikle Bakanımız Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik başta olmak üzere, diğer belediye başkanlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve özellikle taraftarlarımızın çok özel yoğun desteklerinden bahsetmeme rağmen yazıda bu konular yer almamıştır. Özetle; Sırat köprüsünden geçtiğimiz bu günlerde çok zor bir Antalyaspor deplasmanı ve sonraki sahamızda oynayacağımız Osmanlıspor maçları öncesi şehir olarak tamamıyla bu maçlara konsantre olmalı ve dedi ki-demiş ki yi bir kenara bırakmalıyız. Konuyu Kayseri kamuoyunun takdirlerine arz ediyorum.

Haber: Şevket Tekin



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var