BAŞKAN BEDİR MAĞLUBİYETLERİN ARDINDAN KONUŞTU

BAŞKAN BEDİR MAĞLUBİYETLERİN ARDINDAN KONUŞTU

?MAĞLUBİYETLERDEN DERS ÇIKARMALIYIZ?

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, 2-0´lık Konyaspor mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Taraftara desteklerinden dolayı teşekkür eden Bedir, ?Mağlubiyetlerden ders çıkarmalıyız´ dedi.

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig´de geride kalan iki haftayı mağlubiyet ile tamamladı. Sarı-kırmızılı ekipte mağlubiyet burukluğu yaşanırken, Başkan Erol Bedir, resmi internet sitesi üzerinden yazılı bir açıklama yaptı.

Taraftar desteğinin her zaman kendilerini motive ettiğini söyleyen Başkan Bedir, ?Mağlubiyetlerden ders çıkarmalıyız´ dedi. Başkan Bedir, ?Büyük Kayserispor Taraftarı´ açıklamasında şu görüşlere yer verdi: ?20 Eylül Perşembe günü,resmi sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızda ?Bir Kayserispor var? başlıklı bir yazı yayımlanmıştı. Aynı gün, hatırlı ve iyi niyetli  kişiler devreye girerek; eski başkan tarafından kulübümüze konmak istenen haciz işleminin çekileceğini, bu konuyu karşı tarafla da istişare ettiklerini, jest olarak da bu yazının kaldırılmasının uygun olabileceğini söylediler. Kayserispor´un menfaatini her şeyden üstün tutan başkan olarak ben de bu talebi yerine getirdim ve 1-2 gün içerisinde de siz taraftarlarımıza açıklama yapacağımı ilan ettim. Henüz bir gelişme olmamakla birlikte konunun takibi tarafımızca yapılmakta olup,şeffaf yönetim anlayışımız  ve taraftarımıza olan sorumluluğumuz gereği önemli her aşamada kamuoyu aydınlatılacaktır. Ayrıca, Cumartesi günü oynadığımız ve kaybettiğimiz Konyaspor maçıyla da ilgili görüşlerimi de belirtmek istiyorum. Şöyle ki, Transfer ve hazırlık çalışmalarıyla birlikte süper lige çok iyi bir başlangıç yapan Kayserispor ilk 4 maçta 8 puan almış, gol yememiş ve yenilmemiş bir takım olup, galibiyetlerinin birisini  de İstanbul´da Fenerbahçe karşısında almıştır. Ancak, önce Göztepe deplasmanında takımımız yenilmiş,  telafi ve zirveyi zorlama maçı olarak kabul ettiğimiz evimizde, taraftarımız önünde oynadığımız ve  kesin 3 puan beklenilen Konyaspor maçında ise kötü bir takım oyunu ve kötü bireysel performans ile takımımız 2-0 mağlup olmuştur. Şahsi düşüncem ve yönetim anlayışım; yensek de, yenilsek de oynadığımız maçı unutup, alacağımız dersleri aklımızda tutarak önümüzdeki maça odaklanmanın en doğrusu olduğu şeklindedir. Milli maç arasına kadar oynayacağımız Beşiktaş  ve ( Kayseri´de oynama ihtimalimiz de var ) ve kendi sahamızda oynayacağımız Rizespor maçları hedef koyabilmemiz açısından oldukça önemlidir. Bu bakımdan, bu iki maçta yönetim-takım-taraftar iyice kenetlenip, müsabakaları en iyi şekilde bitirmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Beşiktaş maçının,oynanacağı yer kesinleşince hem bu maç, hem de Rizespor maçı için yönetim ve taraftar üst düzey katkı için elinden geleni yapacak, teknik heyet ve oyuncularımız da son iki haftanın çok üstünde performans  sergileyecektir. Son olarak, Göztepe´ye yenilmemize rağmen, Konyaspor maçının başlangıcında, kötü oynamamıza rağmen maç esnasında, yenilmemize rağmen maç sonunda büyük Kayserispor taraftarının şahsıma gösterdiği sıcak ilgi ve sevgi tezahüratları için sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Her şey gönlünüzce olsun kardeşlerim.?

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak