BAŞKAN BEDİR´DEN, ?ANADOLU ÇIKIŞI´

BAŞKAN BEDİR´DEN, ?ANADOLU ÇIKIŞI´

?YETKİLİLER BİZİM SESİMİZ DUYMALI?

Kayserispor´un, Galatasaray´a 3-1 yenildiği karşılaşmanın ardından Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, açıklamalarda bulundu. Hakem kararlarına tepkili olan Bedir, ?Yetkililer, bizim yani Anadolu´nun sesini de duymalı´ dedi.

Süper Lig´de 18.hafta geride kaldı. 18.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Galatasaray´ı konuk etti ve rakibine 3-1´lik skor ile mağlup oldu. Bu karşılaşmanın ardından hakem Cüneyt Çakır´ın kararları çok konuşuldu.

Karşılaşma sonrası kameralar karşısına geçen Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, şöyle dedi: ?Maçla ilgili değerlendirecek çok fazla bir şey yok. Hem bizim için hem de Galatasaray için zor maç oldu. Galatasaray oyuna başladı, tribünden gördüğümü söylüyorum, Tv´lerden baktığımızda daha net göreceğiz. Hep ihtiyatlı konuşuyorum. Birinci golün ofsayt olduğunu her halde 7-8 yaşındaki yeğenimde gördü. İddialı bir takımla oynuyorsunuz. Sizde iddialısınız. Ofsayt bir golle geri düşüyorsunuz. Daha sonra yorumlanacak hata denecek. Evet, hata peki cezası ne? Cezası, 2-3 hafta dinlendirme, o da dinlendirirlerse, Avrupa hakemi olduğu için o da zor görünüyor. Sesi güzel arkadaşlar var. İki haftada öyle zaman geçirirler. Bu tarz durumların olmaması gerekiyor. Galatasaray´ı tebrik ediyorum. Hakemin baskısını attığımız ikinci yarıdan da gurur duyuyorum. Yetkililer ve ilgililer, daha dikkatli olup Anadolu´nun sesine kulak versinler. Kendi sahamızda, 10.dakikada 1-0 geri düşürüldük. Buna bağlamıyorum, biz daha iyi olacağız. Bu mağlubiyetin telafisini yapacağız.?

Taraftarın geride kalan yıllara göre arttığını altını çizen Başkan Bedir, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: ?Büyük taraftarımızın gözlerinden öpüyorum. Avrupa´da taraftarını 1 yıl içinde arttıran tek takımız. Bunun istatistiklerini görebilirsiniz. Taraftarımızı çok seviyoruz. Yönetimine ve başkanına bu kadar sahip çıkan başka bir taraftar da yoktur. Bizim saygı gösterdiğimiz kadar, bizim sempatiyle yaklaştığımız kadar, bizim etten kemikten yapılı olduğumuzu bilsinler. Bizimde sabrımızın sınırı olduğunu bilsinler. Biz ve hakkı yenen tüm takımlara günahtır.?

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı