BAŞKAN BEDİR´DEN ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR

BAŞKAN BEDİR´DEN ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR

?BİZİM DÖNEMİMİZE AİT KİMSEYE BORCUMUZ YOK? ...

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, katıldığı bir televizyon programında takımı aldıkları günden bu yana yaşananları anlattı. Bedir, ?Bizim dönemimize ait kimseye borcumuz yok´ dedi.
Kayserispor, mücadele ettiği Spor Toto Süper Lig´in özellikle ilk yarısında çok zor günler yaşamış, önce teknik direktör ardından da yönetim kurulu görevini bırakmıştı. Bu dönemde kulübün başına Erol Bedir ve yönetimi gelmişti. Bedir ve arkadaşları deyim yerindeyse olmaz deneni başardı ve bir alt lige düşme tehlikesi ile karşı karşıya olan Kayserispor´un ligde tutunmasını sağlamışlardı.
Ligin bitimine 3 hafta kala ligde kalmayı garantileyen Kayserispor´un Kulüp Başkanı Erol Bedir, katıldığı televizyon programında çok özel açıklamalarda bulundu. Başkan Bedir, Bizim dönemimize ait kimseye borcumuz yok´ dedi. Bedir, sözlerini şu şekilde sürdürdü:
?Takımın önemli futbolcuları alacaklarını alamadıkları için sözleşmeleri tek taraflı fesih edip, kulüpten ayrılmışlar. En ç oyuncular dâhil, takımda 13-14 oyuncu kalmıştı. Kalan oyuncular için ilk yarıda ödenmesi gereken ücretin üçte ikisi ödenmemişti. Takımın başında sezona başlayan teknik direktör hiç ödeme almadan görevden ayrılmış ve takım alt yapı hocalarını emanet edilmişti. Futbolcu, teknik adam ve menajer borçları nedeniyle her tarafta hacizler olan ve transfer tahtası kapalı olan bir kulüptü. Kayserispor Kulübü´nde diğer borçlar nedeniyle nefes alamaz bir mali yapı vardı. Taraftar desteğinin yok denecek kadar az olduğu bir iç saha performansı mevcuttu. Şehri yönetenlerin ve Kayserispor sevdalılarının bir araya gelemediği bir sosyal bir yapı hakimdi ve ilk yarıda toplanan 12 puanla küme düşmesine kesin gözle bakılan bir takım vardı. Ocak 2017´de görev devraldık.?
Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, sivil toplum kuruluşları, ilçe belediyeleri ve taraftarların desteği ile kendisinin başkanlığında oluşturulan yönetimin iş başına geldiğini kaydeden Erol Bedir, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: ? Kulüpte sözleşmesi devam eden 13 futbolcu ile yola devam edilmiş, alacakları konusu çözülmüştür. Bir Anadolu kulübün için çok yüksek olan (15.000.000 TL) bir bedel TFF´ye yatırılarak transfer yasağı kaldırılmıştır. Eski oyuncuların ödemeleri bir düzene sokulurken,10 yeni transfer yapılarak takımın eksikleri tamamlanmıştır.( Devre arasında en zor durumda olan kulüp, en çok sayıda yeni oyuncu transfer etmiştir). Takımın başına teknik direktör Sergen YALÇIN ve ekibi getirilmiştir. İlk yarıda 3500 olan maç başı seyirci ortalamamız 11.500´e çıkmıştır. İlk yarıdaki kombine sayılarımız 3600 iken, ikinci yarıda 12.600 olmuş ve kombine sayısı bakımından Türkiye´de 5-6.duruma gelmiştir. İlk yarıda 12 puanla lig sonucu olan takımın, ligin bitmesine 3 hafta kala ligde kalması kesinleşmiş olup, bu ender görünen bir durumdur. İlk yarıda 12 puana, ikinci yarıda lig bitimine daha 3 maç varken 24 puan ilave edilmiş ve 2.yarı performansı Türkiye´de ilk 3-4 ün içerisindedir. İkinci yarıda şampiyon olmuş 5 takımdan (BJK, FB, GS, Trabzonspor, Bursa ) 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puan alan tek takımdır. Trabzonspor gibi büyük bir takımı süper ligde Trabzon´da KAYSERİSPOR ilk defa yenmiştir. Ligin ilk yarısında, küme düşmesine kesin gözle bakılan takım, oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla Türkiye gündemine oturmuş ve 2 Türk oyuncusunu milli takıma göndermiştir. ?Ligin bitmesine 6 hafta kala göreve getirilen teknik direktör Mesut BAKKAL çıktığı 3 maçta da galip gelmiş, kalan 3 maçımızda da benzer netice bekliyoruz. Ligin ikinci yarısıyla birlikte yapılan harcamalar ve ödemeler konusunda hiçbir problem yaşatılmamıştır. Göreve geldiğimiz günden itibaren canla başla çalışıyoruz gayret ediyoruz. Hali hazırda söz verildiği halde ödenmeyen ve süresi geçen herhangi bir ödeme bulunmamaktadır. 17 Mayıs 2017 itibariyle; takımda bulunan eski-yeni bütün oyuncuların, teknik heyetin, diğer çalışanların bu yönetim döneminde birikmiş-gecikmiş hiçbir alacağı yoktur. Son maaşlarını 31 Mayısta hak edeceklerdir. Kayserispor´a malzeme veya başkaca tedarikçilik yapan hiçbir firmanın, hâlihazırdaki yönetim işbaşına geldikten sonra kulüpte biriken veya alamadığı alacağı bulunmamaktadır.?

Haber: Şevket Tekin



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti