BAŞKAN BEDİR´DEN, DENİZ TÜRÜÇ AÇIKLAMASI

BAŞKAN BEDİR´DEN, DENİZ TÜRÜÇ AÇIKLAMASI

?DENİZ´İN TRANSFERİNİ YAZILAN HABERLERDEN ÖĞRENİYORUM? ...

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, takımın 10 numarası Deniz Türüç hakkında çıkan transfer dedikodularına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Spor Toto Süper Lig´in ikinci yarısı ile birlikte çıkış yakalayan Kayserispor´un Başkanı Erol Bedir, gazetelerde çıkan Deniz Türüç haberlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Deniz Türüç´ün, Türkiye´de her takımda oynayabilecek kalitede bir oyuncu olduğunu vurgulayan Bedir, şöyle dedi:
"Sadece Deniz ile ilgili söylemiyorum ama bu transfer dönemlerinde çok farklı yerlerden haberler çıkar. Genelde bu konuda menajerler ön plana çıkar. Haber noktasında sıkıntısı olan çeşitli basın kuruluşları da bunu haberleriyle süslemek ister. Bunların dışında Deniz, Kayserispor´da oynadığı oyunuyla, kalitesiyle, adamlığıyla, insanlığıyla, futbol bilgisi ve alt yapısıyla Türkiye´nin her takımında çok rahatlıkla oynayabilecek, her teknik direktörün ve yöneticinin transfer etmek isteyebileceği bir oyuncu. Tabii şimdiden bu işin konuşulması bana göre çok erken. Türkiye´deki kulüp başkanları ve yönetimlerinin hemen hemen hepsiyle bir diyalogum var. Bugüne kadar hiçbiri bana ne Deniz´le ilgili, ne de başka bir futbolcumuzla ilgili ima yoluyla da olsa herhangi bir transfer sohbeti veya lafı açtı. Şu anda olanların tamamı güreş müsabakasından önce yapılan peşreve benziyor. Henüz güreş müsabakası başlamadı, transfer sezonu açılmadı. Transfer mevsimi açıldığında bizim futbolcularımıza çeşitli talepler gelebileceği gibi ne kadar çok futbolcumuza talep gelirse o kadar da mutlu oluruz. Çünkü iyi bir şey yapmışız demektir. Futbolcularımızı iyi bir yere taşımışız demektir. Sonuç olarak Deniz´le ilgili resmi ya da gayri resmi bir teklif gelmedi.?

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı