BAŞKAN BEDİR´DEN FENER´E GÖNDERME

BAŞKAN BEDİR´DEN FENER´E GÖNDERME

?FENERBAHÇE´DEN PUAN VEYA PUANLAR ALACAĞIZ?

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Fenerbahçe maçı hakkında açıklamada bulunarak ?Biz her deplasmana özgüvenli olarak puan veya puanlar için gidiyoruz. Her takımın kendine özel durumları var? diye konuştu.

Hafta sonu Fenerbahçe´ye konuk olmaya hazırlanan Kayserispor´da kulüp Başkanı Erol Bedir, maç öncesi açıklamada bulunarak ?Her takımın özel durumları var. Rakip Fenerbahçe henüz transferleri tamamlayamadı. Lige adapte olamadı. Puan arayışında olacak. Bunlar Fenerbahçe´ye özgü sorunlar. Bizde takım olarak 3 puan hesapları yapıyoruz. Bizimde kendimize özel durumlarımız var? dedi.

Başkan Bedir, Fenerbahçe ve diğer lig rakiplerine saygı duyduklarını belirterek ?Futbol görsellik olduğu kadar kulüplerinde dostluk göstergesi içinde bulunduğu bir oyun sistemidir. Her şey sahada yaşanır ve biter. Sonuçta Türk futbolunda yüzyılı geride bırakmış bir takımdan söz ediyoruz. Zor bir maç oynayacağız. Şu anda yaşadıkları kendilerine özel bir durum. Biz, Kayserispor olarak tüm rakiplerimize olduğu gibi Fenerbahçe´ye de saygı duyuyor, aynı saygıyı görmek istiyoruz. Oynadığımız 3 maçtaki ciddiyetimiz ve özgüvenimizle sahaya çıkacağız. Sonuçta tüm deplasman maçlarında puan veya puanlar almak istiyoruz? şeklinde konuştu.



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı