BAŞKAN BEDİR´DEN FUTBOL ŞÖLENİNE DAVET

BAŞKAN BEDİR´DEN FUTBOL ŞÖLENİNE DAVET

?KAYSERİSPOR İLE BEŞİKTAŞ KEYİFLİ BİR MAÇ İZLETTİRECEK?

TFF Süper Lig´in 15.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Beşiktaş´ı ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde Kulüp Başkanı Erol Bedir, taraftarı bu karşılaşmaya davet etti. Bedir, yaptığı açıklamada, ?Beşiktaş karşılaşması, tam bir futbol şöleni şeklinde geçecek´ dedi.

Süper Lig´de 15.hafta heyecanı, 8-9-10 ve 11 Aralık´ta oynanacak olan müsabakalarla yaşanacak. 15.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Beşiktaş´ı konuk edecek. Karşılaşma 10 Aralık Pazar günü Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak.

Karşılaşma öncesinde Kulüp Başkanı Erol Bedir, yazılı bir açıklama yaptı ve taraftarı bu karşılaşmaya davet etti. Başkan Bedir, ?Kayseri´de Futbol Şöleni´ başlıklı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

?Süper ligde, halen Fenerbahçe ve Beşiktaş ile birlikte 26 puanı bulunan Kayserisporumuz, bu hafta sonu (Pazar günü saat 19.30 ) kendi evimizde puan sıralamasında aynı puandaki rakibimiz Beşiktaş ile amansız bir mücadeleye çıkacaktır. Ligin en iyi futbol oynayan 2 ekibinin zirve mücadelesi inanıyorum ki; tam bir futbol şöleni şeklinde geçecek ve sahada veya televizyonda izleyen milyonlarca futbolsever keyifle izleyeceklerdir. Bir tarafta, Avrupa´da gururumuz olan ve göğsündeki ay-yıldızlı armasıyla şampiyonlar liginde başarıdan başarıya koşup, hem kendisine hem ülkemize puan kazandıran Beşiktaş, diğer yanda ise özellikle son 1 yıldır sözüm ona tüm otoritelerin ?!  ve çok bilmişlerin tahminlerini alt-üst edip her geçen hafta Süper Lig´deki etkinliğini artırmış ve sahasında namaglup bir Kayserispor. İki formda ve güçlü takım mücadelesine sahne olacak Kadir Has stadında, takımımızın bir büyük avantajı var ki; o da Büyük Kayserispor Taraftarı´dır. Tamamen dolu tribünlere oynanacak maçta coşkulu taraftarımızın etkisini fazlasıyla hissedeceğimizi düşünüyorum. Büyük taraftarımız; her zaman olduğu gibi, maç bitimine kadar küfür ve hakaret içermeyen yoğun tezahüratlarıyla takımımızın arkasında durmalı ve yönetim-takım-taraftar bütünleşmesinin ne olduğunu bu vesileyle tüm sporseverlere göstermelidir. Bu sağlandığı taktirde; başarının, geleceğine ve halen puan sıralamasındaki yerimizi bize layık görmeyen ve her hafta değişik kişiliklerde vücut bulan  "Başarıyı görememe veya kabullenmeme" hastalıklarını da tedavi edeceğine inanıyorum. "Cesaret?" dediğimizde-İstanbul trafiğine çıkmayı, "Alın teri?" dediğimizde - Sıcaktan terlemeyi anlayanlara "Birlik ? beraberlik ? inanç - takım ruhu?" dediğimizde -onlar karın doyurmaz "Üst sıralar?" dediğimizde-ne işiniz var yukarılarda diyenlere , "Büyük taraftarımız?" dediğimizde -sadece belli sayıdaki kişileri düşünenlere, Kısaca, büyük kentlerde ikamet edip, ufukları küçük olan, Anadolu´yla - Kayseri´yle ilgili hiçbir fikre sahip olmadan fikir yürüten fikir fukaralarına da iyi bir cevap olacaktır. Gerçek futbol otoriteleri ve tarafsız yorumcuları bir kenara koyarak, sadece büyük bütçeli takımlara kalemşorluk veya sözcülük yapan şahıslara da tavsiyem şu olacaktır. "Deniz seviyesinden 1054 metreyi görebilmek için, yukarıdan değil, yukarıya bakmak gerekir" Zirve mücadelesi yapan diğer takımlarla yaptığımız maçlarda verilmeyen penaltılar ve elle atılan goller sayesinde galibiyet sevinci yaşayamamış ancak mağlup da olmamıştık. Pazar günü büyük ve centilmen taraftarımız önünde oynayacağımız maçtan ise galip gelen taraf olacağımıza yürekten inanıyor, Tüm camianın da inanmasını rica ediyorum. Sevgi ve Saygılarımla?

Haber: Mustafa Gürbüz



BAL'da haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Başkan Çolakbayrakdar: "Milli ve manevi değerlere bağlı sporcular yetiştiriyoruz"

Kayseri bölgesi Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonu oldu

Hasketbol SK ilk deplasmana 4 eksikle gidecek

Arif Kocaman'a 2 maç ceza

Alanyaspor - Kayserispor maçını Emre Kargın yönetecek

Kayseri 3 Bant Bilardo İl Birinciliği yapıldı

Kayseri Muaythai Aday Hakem Kursu tamamlandı

Avrupa üçüncüsü Kayserili sporcu Yunanistan yolcusu

Kılıçaslan Yıldızspor ligi 4. sırada tamamladı

Kayserili okçulardan iki madalya

Kayseri 2. Amatör Küme: Kayseri Ömürspor: 2- Yeni Mahallespor: 0

Okul sporlarında Kayseri rüzgarı

Kayseri 2. Amatör Küme A Grubu: Yavru Aslanspor: 8-Kayseri İdman Yurdu: 2

Kayseri 2. Amatör Küme C Grubu: Kafkasspor: 6- Fevzi Çakmakspor: 2

Kayseri 1. Amatör Küme Play-Out: Buğdaylıspor: 4-Sindelhöyükspor:2