BAŞKAN BEDİR´DEN ?GÖZTEPE´ AÇIKLAMASI

BAŞKAN BEDİR´DEN ?GÖZTEPE´ AÇIKLAMASI

?İZMİR´E KAZANMAYA GİDECEĞİZ?

Spor Toto Süper Lig´in 4.hafta karşılaşmasında Fenerbahçe´yi mağlup eden Kayserispor, 5.haftayı da kayıpsız geçmek istiyor. Göztepe maçına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Erol Bedir, ?İzmir´e kazanmaya gideceğiz´ dedi.

Spor Toto Süper Lig´in 5. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Kayserispor´da maçın hazırlıkları kulüp tesislerinde yapılan antrenmanlarla devam ediyor.

Ligin 4. haftasında deplasmanda Fenerbahçe´yi 3-2´lik skorla mağlup eden ve 4. hafta sonunda topladığı 8 puanla lig sıralamasında 4. durumda olan Kayserispor, hafta sonu İzmir´de karşılaşacakları Göztepe maçı hazırlıklarına yaptığı antrenman ile devam etti. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde kulüp tesislerinde toplanan futbolcular, düz koşunun ardından kondisyon çalıştı.

Tesislere gelerek takımın antrenmanını takip eden Kulüp Başkanı Erol Bedir, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fenerbahçe galibiyetinin anlamı olması için Göztepe deplasmanından mutlaka puan almaları gerektiğini belirten Başkan Bedir, şöyle dedi:

?1 hafta Süper Lig maçlarına ara verildi, ancak çalışmalarımız devam ediyor. Cumartesi günü oynayacağımız Göztepe maçına tüm gücümüzle hazırlanıyoruz. Bir önceki hafta Fenerbahçe´yi güzel bir oyuna 3-2 mağlup ederek 3 puan almıştık. Bu maçtan puan çıkaramazsak o galibiyetimizin pek bir anlamı kalmayacak, sadece tatlı bir hatıra olarak kalacak. Ancak Süper Lig´de hatıralara yer yok, aldığınız puana bakıyor. Dolayısıyla biz üzerine koymak, bir sonraki haftaya ciddi bir iddia taşımak istiyoruz. Göztepe maçında her şey istediğimiz gibi olursa zaferle Kayseri´ye döneriz diye düşünüyorum. Oynamadan bir maç ne kazanılıyor, ne de kaybediliyor. İnşallah kazanmaya gidiyoruz.?

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak