BAŞKAN BEDİR´DEN HAKEM İSYANI

BAŞKAN BEDİR´DEN HAKEM İSYANI

?HAKEMİN VİCDAN MUHASEBESİ YAPMASI GEREKİYOR? ...

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, 4-1 kaybedilen Osmanlıspor maçının ardından konuştu. Hakem sert çıkan Başkan Bedir, ?Kayseri´ye yaptıkları ile ilgili bir vicdan muhasebesi yapması gerektiğini söyledik? dedi.
Spor Toto Süper Lig´in 27.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Osmanlıspor´u konuk etti. Mücadele 4-1 Osmanlıspor´un üstünlüğü ile tamamladı. Bu mağlubiyet ile Kayserispor, üst üste 3 mağlubiyetini almış oldu.
Karşılaşmanın ardından Kulüp Başkanı Erol Bedir, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hakemin yanlış kararlarının takımın üzerinde olumsuz bir hava oluşturduğunu dile getiren Başkan Bedir sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Söylenecek çok şey var. 1-1´i yakaladık. Maçın hakemi Mete Bey´le yeniden görüştük. Akşam karşılaşmayı, izleyin dedik. Gördük ki geriden geldik, 1-1´i yakaladık. Anlamsız ve topu müdahale olan bir penaltı verildi ve skor 2-1 oldu. Osmanlı iyi bir takım yani öne geçtikten sonra yakalanması zor bir takım. Tabii bunların hiç biri bahane olamaz. Başkalarının kazanması ve kaybetmesi önemli değil, bizim kazanmamız gerekiyor. Biz, kazanmadıktan sonra istediğimiz sonuca ulaşamayız. Elimizdeki avantajın bir kısmını kaybetmiş olduk. Hala tüm ipler bizim elimizde, başkasının maçlarına bakmadan arzuladığımız puanların minimumunu alsak bize yetiyor. Hakem ile görüştük, Kayseri´ye yaptıkları ile ilgili bir vicdan muhasebesi yapması gerektiğini söyledik. Kayseri ile alıp veremediğinin ne olduğunu da bilemiyorum. Mete hocanın her Kayseri maçı, sıkıntılı geçiyor. İnşallah bundan sonrası daha iyi olur.?
Basın mensuplarının futbolcuların performansına ilişkin soruya ise Başkan Bedir şu şekilde cevap verdi; ?Tabii bunların sebebini bilsek, 5 dakikada ayar verir eski haline döndürürüz. Bizler, başarıyı da abarttık, başarısızlığı da abartıyoruz. Antep maçına kadar iyi bir seri yakaladık. Antep maçını kötü oynadık ve kaybettik. Bu maç sonrası üzerimizde olumsuz bir hava oluştu. Antalya maçının ilk yarısında da bu olumsuz havayı yaşadık. Antalya maçının ikinci yarısında iyi oynadık ancak şansız bir şekilde kaybettik. Bu maçta, telafi yapmak istedik. Elbette kötü oynadığımız zamanlar olacak. Bu kötü oynadığı zamanlara bir de hakem kararları eklenirse, altından kalkmak kolay olmuyor. Önümüzdeki müsabakalarda, 10-12 alıp ligi 40´lı rakamlarda tamamlarız diye düşünüyorum. Bu puanları alınca, kimin ne yaptığı bizim için önemli olmuyor. Kötü bir mağlubiyet aldık. Telafi için elimizden geleni yapacağız.?

Haber: Mustafa Gürbüz



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak