BAŞKAN BEDİR´DEN LİG VURGUSU

BAŞKAN BEDİR´DEN LİG VURGUSU

?OSMANLISPOR MAÇI FENERBAHÇE MAÇINDAN DAHA ÖNEMLİ? ...

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, Türkiye Kupası´nda oynayacakları Fenerbahçe karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu. Bedir, ?Osmanlıspor maçı Fenerbahçe maçından daha önemli? dedi.
Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında Kayserispor, Fenerbahçe´ye konuk olacak. İlk karşılaşmadan Kayserispor, 3-0´lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, Fenerbahçe ve ardından ligde oynanacak olan Osmanlıspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Hafta sonu ligde oynanacak olan Osmanlıspor maçının Fenerbahçe maçından daha önemli olduğunun vurgulayan Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, şöyle dedi: ?Önümüzde ilk etapta bugün oynayacağımız Fenerbahçe kupa rövanşı var. Bizim için önemli olan hafta sonu oynayacağımız Osmanlıspor maçı. Her maç önemli ama içinde bulunduğumuz konum açısından düşünürseniz Fenerbahçe maçından daha önemli Osmanlıspor maçı. Sorun yaşamadan hafta sonuna hazır girmemiz gerektiğini düşünüyorum. Gönül arzu ediyor ki hem Fenerbahçe´yi eleyelim, hem de Osmanlı´yı yenerek ligde sağlam bir yere gelelim. Ama Fenerbahçe maçında ilk maçta almış olduğumuz skor ve Osmanlıspor maçının önemini de düşünürsek bu konuda bizi biraz şanssız hale getiriyor. Esas düşüncemi hafta sonu Osmanlı maçı. İnşallah taraftarlarımızın da desteğiyle sahamızdaki maçı kazanıp ondan sonraki haftalara daha güzel bir şekilde bakmak.?

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak