BAŞKAN BEDİR´DEN MAÇ AÇIKLAMASI

BAŞKAN BEDİR´DEN MAÇ AÇIKLAMASI

"MALATYA MAÇI HEDEF MAÇIDIR"

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, sezonun ilk yarısının son maçında evinde karşılaşacağı Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, hedef maçına çıkacaklarını belirterek taraftardan destek istedi.

Kayserispor´da Başkan Erol Bedir, ilk yarının son maçında karşılaşacakları Malatyaspor maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Kulüp resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Evkur Yeni Malatyaspor ile yapılacak karşılaşmanın hedef maçı olduğu belirtilerek maça taraftarın ilgisinin beklendiği belirtildi. 24 Aralık Pazar günü saat 14:00´de Kadir Has Stadı´nda oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasının önemli maç olduğunu dile getiren Başkan Bedir açıklamasında şöyle dedi: "Büyük Kayserispor taraftarları, yoğun ve meşakkatli geçen haftalardan sonra, 24 Aralık pazar günü saat 14.00´te Kadir Has stadında Malatyaspor´la oynayacağımız maç ile 2017-18 Süper Lig Sezonunun ilk yarısını tamamlamış olacağız. Bundan önceki tüm müsabakalar önemli ise de; Malatyaspor maçı; oynayacağımız en önemli maçtır.

Şöyle ki; Bu maça kadar oynamış olduğumuz 16 karşılaşmada 30 puan toplayıp iyi bir başarı göstermemize rağmen kalıcı ve hatırlanır bir sezon sonu için oynayacağımız bu son maçı da kazanıp puanımızı 33 yapmalıyız. İlerideki yıllarda, devre arasındaki puanımız veya sıralamadaki yerimiz değil, lig sonundaki puanımız ve dolayısıyla kaçıncı? olarak ligi bitirdiğimiz hatırlanacaktır.

Tabii sezon bitiminde puan cetvelindeki yerimiz Kayserispor için yeni sayfaların açılması adına da oldukça önemlidir. Süper Ligin son yıllardaki, sezon sonu puan istatistiklerine bakıldığında ligi 55 puanın üzerinde bitiren takımların konumu çok iyi görülecektir.55 puan barajını aşabilmek için bu hafta alacağımız 3 puan hayati öneme haizdir. 3 puan alsak da, önümüzde daha çok uzun ve zor bir yol olsa da, hedef olmadan, amaçsız ve gündelik başarılarla yetinmemiz bizim yönetim anlayışımıza da, Kayserispor´un şanına da yakışmaz. Yönetim, takım, taraftar ve şehir olarak birbirimize kenetlenerek, çok çalışarak ve meşru sınırlar içerisinde tüm ayrıntılara dikkat ederek bu sezonu 55 puanın üzerinde bitirmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Tabi ki bu maçın ve sezon sonunun ne olacağını bu süreçler yaşandıktan sonra görebiliriz. Biz sadece şimdiye kadar olduğu gibi büyük bir "inanç" , (takımımızın Ocak 2016´dan bugün geldiği noktaya bakarak) şehrimiz ve takımımıza büyük bir "güven" ile yola devam ediyoruz.

Büyük taraftarımızın desteği, şehrin katkısı ve hemşehrilerimizin duaları ile takımımız, ilk yarı için koyduğumuz 25 puan barajını nasıl aştı ise sezon sonunda da 55 puanı geçeceğine inanıyoruz. Ancak, yukarıda da izah edildiği üzere bu yolculuğun en önemli ve ilk engeli hafta sonu oynayacağımız, Malatyaspor maçıdır. Üstelik bu maçta 3000 civarı taraftarımız da cezalı durumda olup, bu konudaki eksiğin kapanması için kulübümüz yoğun çaba göstermektedir. Kulübün resmi internet sitesini takip ederek bu konudaki desteklerinize devam edebilirsiniz. Öncelikle bu maç ve sonraki zor fikstür sonunda mutlu sona ulaşabilmek dileği ile??

Haber: Şevket TEKİN



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti